BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bionike Defence Body Hydranourish Hranjivi i hidratantni balzam za njegu tijela

Hranjivi i hidratantni balzam za njegu tijela.

26,47 

SKU (C šifra): c002630 Kategorije: , , ,

Hranjivi i hidratantni balzam za njegu tijela.

Ključni sastojci proizvoda su hijaluronska kiselina različitih molekularnih masa i karite maslac.

Hijaluronska kiselina velike molekularne mase štiti površinu kože od transepidermalnog gubitka vode, dok hijaluronska kiselina male mase prodire u dublje slojeve kože, gdje čuva rezerve vode i osigurava duboku i dugotrajnu hidrataciju.

Karite maslac osigurava koži brojne hranjive sastojke, podatnost, elastičnost i svilenu mekoću.

Ugodan miris proizvoda daje mu provjeren aromatični sastojak, pogodan za izrazito osjetljivu i netolerantnu kožu, koji dokazano ne uzrokuje alergijske reakcije.

Proizvod je pogodan u slučajevima preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal, kao i za osobe preosjetljive na konzervanse, gluten i njegove derivate.

Namjena: Ovaj hranjivi i hidratantni balzam s hijaluronom namijenjen je njezi i dugotrajnoj hidrataciji kože tijela. Osobito je pogodan za suhu i izrazito osjetljivu kožu, preosjetljivu na teške metale, uobičajene kozmetičke parfeme, konzervanse i gluten. Nakon nanošenja koži tijela osigurava elastičnost, svilenu mekoću i hidrataciju koja traje i do 48 sati nakon nanošenja.

Uporaba: Nanijeti na čistu kožu 1 do 2 puta na dan. Nježno razmazati po koži tijela i kratko ostaviti dok se potpuno upije. Balzam se lako nanosi, brzo upija, ne masti kožu i odijevanje je moguće ubrzo nakon nanošenja.

Pakiranje

300 ml

Skip to content