BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Apisirup® 140ml

Sirup s medom, timijanom, sljezom i vitaminima A i C.

7,58 

Na zalihi

Sirup s medom, timijanom, sljezom i vitaminima A i C. Apisirup®već desetljećima čuva svoje mjesto i među Medexovim proizvodima i među potrošačima. S timijanom za zdrav dišni sustav, propolisom, vitaminom A, koji doprinosi očuvanju zdravih sluznica i vitaminom C, koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, zasigurno će oduševiti i vas.
Osnova Apisirupa je med, koji mu u najvećoj mjeri određuje i okus. Timijan i sljez koji spadaju među biljke koje su već godinama u narodnoj predaji, daju mu aromatičan pečat.
Apisirup možete uzeti navečer i noću. Zbog meda možete već otvoren proizvod koristiti do roka navedenog na ambalaži i čuvati ga na sobnoj temperaturi.

140 ML

Med, tekući ekstrakt propolisa, ekstrakt korijena bijelog sljeza u prahu (Althaea officinalis), tekući ekstrakt lista timijana (Thymus vulgaris), vitamin C (L-askorbinska kiselina), vitamin A (retinil palmitat).

Preporučena dnevna količina jest 30 ml (6 žličica po 5 ml). Uzmite 1 do 2 žličice 3 puta na dan. Prije primjene protresti.

Upozorenje:
Osobama preosjetljivim na propolis ne preporuča se uzimanje proizvoda. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 4 godine. Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.
Čuvajte na tamnom i suhom mjestu pri sobnoj temperaturi do 25 °C.

Sadrži med, ekstrakte sljeza, timijana i propolisa, vitamin C i vitamin A.
Sa standardiziranim sadržajem bioflavonoida u propolisu.

Skip to content