BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Apipharma Omegavit® 3-6-9 DUO PAKET

Omegavit® 3-6-9 pruža ravnotežu između omega-3, omega-6 i omega-9 masnih kiselina.

15,44 

Na zalihi

EAN: 3858882103589 SKU (C šifra): c027153 Kategorije: , , ,

Omegavit® 3-6-9 pruža ravnotežu između omega-3, omega-6 i omega-9 masnih kiselina. Poznato je da je omega-3 u prehrani vrlo bitna, no jednako tako važno je osigurati i dovoljno omega-6 i omega-9 masnih kiselina.
Omega-3 i omega-6 masne kiseline nazivamo još i esencijalne jer ih organizam ne može sam sintetizirati, dok omega-9 može stoga nije esencijalna, no njen unos je također bitan jer se pokazalo da smanjuje učestalost pojave metaboličkog sindroma, te regulira omjer dobrog i lošeg kolesterola, što za posljedicu ima održavanje zdravlja kardiovaskularnog sustava.

Omega 6 masna kiselina sadrži GLA (gama linolensku kiselinu) koja je vrlo važna kiselina za podržavanje imunološkog sustava.

Omegavit®​ linija proizvedena je u kontroliranim uvjetima stoga ne sadrži teške metale kao što su živa, olovo, srebro i sl. te predstavlja siguran izvor omega-3 masnih kiselina.

Sastojci

koncentrirano riblje ulje, kapsula: želatina; ulje sjemenki noćurka (Oenothera biennis), stabilizator: glicerol; maslinovo ulje, ulje sjemenki lana (Linum usitatissimum), vitamin E (DL-alfa-tokoferil acetat)

Način uporabe

 Djeca starija od 12 godina i odrasli uzeti 1 meku kapsulu na dan. Po potrebi, uzeti 2 meke kapsule na dan.

Mjere opreza

Napomene: Čuvati od dohvata i pogleda djece! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Proizvod se ne smije upotrijebiti u slučaju preosjetljivosti, alergija i kada su opisane interakcije drugih proizvoda s bilo kojim sastojkom formulacije. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimati kod abdominalne boli, ileusa, otežanog gutanja, o hormonima ovisnih tumora. Ne preporučuje se u slučaju osobne ili obiteljske povijesti raka dojke.
Uvjet čuvanja: Čuvati u originalnom pakiranju, na suhom mjestu, na temperaturi do 25°C, zaštićeno od izvora svjetlosti i topline.

Pakiranje

60 mekih kapsula x 2

Skip to content