BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

AIRMAX – Nasal dilator S

Nazalni dilatator za sprečavanje hrkanja

16,66 

Na zalihi

Airmax nazalni dilatator omogućuje jeftino i efikasni rješenje protiv hrkanja. Privremeno širi nosnice za vrijeme spavanja te omogućuje nesmetan prolazak zraka kroz nos.
Smanjuje osjećaj začepljenosti nosa kao posljedica alergija, prehlada, devijacije septuma.

Omogućite si noć bez hrkanja s pravilnim disanjem te ustajanje ujutro s osjećajem svježine! Dobro se naspavajte i uđite u novi dan puni poleta!
Prvi učinak može se očekivati nakon tjedan ili dva redovitog korištenja.

1 kom

Nazalni dilatator isprati vodom i sapunom prije i poslije korištenja. Preporuča se biti ispred ogledala prilikom prvog stavljanja. Nazalni dilatator se s nekoliko laganih pokreta umetne u nos, dok ne sjedne udobno a korisnik mora osjetiti da mu/joj je proširen prolaz za zrak. Vidjeti priložene slike. Nosnice su raširene samo privremeno za vrijeme korištenja nazalnog dilatatora i nema opasnosti od trajnog širenja.

Upozorenja:
Airmax nazalni dilatator prikladan je samo za upotrebu u nosu i nije namijenjen djeci ispod 12 godina starosti. Držati izvan dohvata male djece da bi se spriječila mogućnost gušenja. Ne preporuča se dijeliti isti nazalni dilatator između više osoba zbog higijenskih razloga.

Skip to content