BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Adena Natura Cogny kapsule

Cogny je dodatak prehrani namijenjen za pamćenje i koncentraciju.

34,59 

Na zalihi

Cogny je dodatak prehrani namijenjen za pamćenje i koncentraciju.

Pojačani mentalni napor, razne bolesti ili starost može utjecati na naše kognitivne funkcije. Cogny je dodatak prehrani namijenjen za pamćenje i koncentraciju. Nudi nutritivnu dopunu svim osobama u stanjima koja zahtijevaju potporu kognitivnog zdravlja. Cogny u svom sastavu sadrži nootropike, za koje se smatra da mogu pozitivno djelovati na pamćenje, pažnju, percepciju, raspoloženje i druge kognitivne funkcije pružajući podršku i zaštitu moždanim stanicama i funkciji mozga.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):

Standardizirani ekstrakt Bakope sadrži 20% bakozida 450 mg

Teanin 200 mg

Standardizirani ekstrakt Gotu Kole sadrži 20% aziatikozida 100 mg

Inulin 45 mg

Cink 6,5 mg (65% PU*)

Vitamin B1 2,2 mg (200% PU*)

Vitamin B2 2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B3 16 mg (100% PU*)

Vitamin B5 6 mg (100% PU*)

Vitamin B6 2,8 mg (200% PU*)

Vitamin B12 5 µg (200% PU*)

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

60 vegetabilnih kapsula

Uporaba: 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok, ovisno o osobnoj potrebi. U stanjima jakog mentalnog napora i oslabljenim kognitivnim funkcijama predlažemo dvije kapsule dnevno. Kao zaštita kognitivnog zdravlja predlažemo jednu kapsulu dnevno.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, astme, emfizema, poremećaja probavnog i mokraćnog sustava te srčanih poremećaja, trudnicama, dojiljama i djeci.

Skip to content