BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Aboca Golamir 2ACT bezalkoholni sprej

Djeluje na ublažavanje boli i upale te štiti sluznicu i stvara nepovoljnu okolinu za rast bakterija.

11,15 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Prvi izbor protiv grlobolje za cijelu obitelj, 100% prirodan, medicinski proizvod klase IIa. Djeluje na ublažavanje boli i upale te štiti sluznicu i stvara nepovoljnu okolinu za rast bakterija. Ravnomjereno prekriva površinu čime je učinkovito štiti od nadražaja te omogućuje njeno zacjeljivanje.

Sprječava upalni proces zahvaljujući djelovanju antibiofilma koji stvara nepovoljnu okolinu za rast bakterija. Važno u slučaju grlobolje bakterijskog porijekla i u slučaju recidiva.

Ugodnog okusa šumskog voća i kupine.

Sastav: Actiflm DOL, aktivni prirodni kompleks koji sadrži tanine, flavonoide, smole i polisaharide. Ostali sastojci: biljni glicerin, voda, sok jabuke, sok limuna, prirodne arome šumskog voća i kupine i ksantan guma.

30 ML SPREJ

Protresite bočicu prije upotrebe. Preporuča se da u usno-ždrijelnu šupljinu: do 4 puta dnevno uštrcate sprej 4 puta za djecu (od 1 do 6 godina); do 8 puta dnevno uštrcate sprej 4 puta za odrasle i djecu (iznad 6 godina). Kod manje djece proizvod se može primijeniti na unutarnju stranu obraza kako bi postupno olakšali uzimanje. U kutiji se nalazi raspršivač u zatvorenom omotu. Pri prvoj uporabi, skinite aluminijski čep s boce i stavite raspršivač.

Napomena: Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka.

Skip to content