BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

ABELA PHARM – FLOBIAN

Dodatak prehrani za iritirana crijeva

21,78  (164,10 kn)

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Flobian® je prirodan, potpuno siguran dijetetski proizvod koji regulira rad crijeva, ublažava simptome iritabilnog kolona (uklanja vjetrove, smanjuje nadutost…), otporan je na kiselu sredinu želuca i enzime probavnog sustava.

Sadrži mliječno-kisele bakterije Lactobacillus plantarum 299v. Kapsula sadrži najmanje 2×109 CFU (20 milijarda) živih, liofiliziranih bakterija Lactobacillus plantarum 299v u trenutku proizvodnje, otpornih na želučanu kiselinu, tako da žive dolaze u crijeva gdje se naseljavaju i dalje razmnožavaju. Kukuruzni škrob, kapsula od hipromeloze, tvar za spriječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

30 kapsula

Način primjene: Odrasli i djeca starija od 3 godine – 1 kapsula dnevno, između 2 obroka.

Napomene: Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Informacije o alergenima: Proizvod može sadržavati u tragovima soju ili proizvode od soje.

Upozorenja: Kada se Flobian uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, treba ga uzeti dva sata poslije primjenjene doze antibiotika.

Flobian je proizveden u skladu s Dobrom proizvođačkom praksom i HACCP principima.

Skip to content