BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

ZEODENT – PRIRODNI MINERALNI ZUBNI PRAH

29,85 

Na zalihi

EAN: 5997287700073 SKU (C šifra): c022469 Kategorije: , ,

ZEODENT® je prirodni preparat bez floura za najbolju higijenu ne samo zubi, već cijele usne šupljine i za ovu namjenu ima i rješenje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Upotrijebite ZEODENT® i zubni kamenac se zbog razlike pH, ionskom razmjenom raspada. Novi zubni kamenac se neće uopće stvarati.

Zubi se ponovno mineraliziraju odnosno hrane se mineralima kao što su kalcij, kalij, magnezij i rijetkim elementima, to zovemo re-mineralizacijom. Utrljavanjem u zubno meso, desni će ojačati, krvarenje prestati i stanje parodontoze bitno popraviti, a klimavi zubi spasiti.

Sprječava nastanak karijesa, plaka i bolesti desni, te neutralizira zadah iz usta.

Način uporabe

Navlaženu zubnu četku (četku staviti pod mlaz vode) uroniti u zubni prah i oprati zube na uobičajeni način.

Zeodent u potpunosti zamjenjuje zubnu pastu, no ako želite možete izabrati i način pranja u kojem zubnu četku zajedno sa zubnom pastom uronite u prah i operete zube. Bolji učinak se postiže bez zubne paste.

Neutralnog je okusa. Rok trajanja proizvoda je 5 godina.

Jedan Zeodent® dovoljan je za 5-6 mjeseci upotrebe, ako korisnik nema problema sa zubnim mesom. Kod utrljavanja u zubno meso se troši nešto brže. Iz higijenskih razloga svaki član obitelji trebao bi imati svoju kutijicu. Preparat se može koristiti i kod navlaka, mostova i zubnih implantata. Dobno ograničenje ne postoji, tako da ga mogu koristiti i djeca. Kod lijepljenih zubnih aparatića preporučamo korištenje samo sa unutarnje strane zubi. Može se progutati jer ima svjedodžbu o zdravstvenoj ispravnosti.

Pakiranje

95 g

Skip to content