BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

yasenka Lenisal Broncho clean 150 ml

Dvostruka formula za pomoć pri iskašljavanju

Timijan i jaglac doprinose olakšanju kod nadražaja grla, ždrijela i glasnica

7,99 

Na zalihi

EAN: 3859892980696 SKU (C šifra): c025353 Kategorije: , , , , , ,

Timijan (Thymus vulgaris) je trajna biljka iz porodice usnača (Lamiaceae) bogata aktivnim tvarima kao što su glikozidi fenolnih spojeva, flavonoidi, kavena i ružmarinska kiselina. Djeluje antibakterijski i antivirusno i protuupalno te se često preporučuje kod respiratornih problema. Aktivne tvari timijana opuštaju mišiće bronha (spazmolitičko djelovanje) i olakšavaju iskašljavanje.
Jaglac (Primula veris) je trajna zeljasta biljka niskog rasta za čije su farmakološko djelovanje odgovorne sastavnice: glikozidni oblici triterpenskih saponina, primula kiselina A i protoprimulagenin A te njihovi derivati. Oni razrjeđuju i potiču izlučivanje bronhijalne sluzi, ali i potiču pokretljivost cilijarnih resica bronhijalnog epitela što olakšava iskašljavanje.
Islandski lišaj tekući dodatak prehrani uzima se tri puta na dan, ovisno o dobi, u količini od 5 do 15 ml. Mogu ga uzimati djeca starija od 4 godine.

Sastojci

SADRŽI U PREPORUČENOJ DOZI5 ml15 ml30 ml45 mlSuhi ekstrakt lista timijana60 mg180 mg360 mg540 mgSuhi ekstrakt korijena jaglaca16,7 mg50 mg100 mg150 mg

Način uporabe

Ne preporučuje se- uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 4 godine. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

NAPOMENE
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

UVJETI ČUVANJA
Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od svjetla, u dobro zatvorenoj bočici.

Pakiranje

150 ml

Skip to content