BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Vichy Liftactiv Retinol Serum

Liftactiv Retinol Specialist Deep Wrinkle serum posebno je formuliran za smanjenje bora, dok poboljšava sveukupni tonus i sjaj kože za zdrav, mladenački ten.

44,45 

Na zalihi

EAN: 3337875821636 SKU (C šifra): c017573 Kategorije: , , ,

Liftactiv Retinol Specialist Deep Wrinkle serum posebno je formuliran za smanjenje bora, dok poboljšava sveukupni tonus i sjaj kože za zdrav, mladenački ten.

 

Formulirano s najvišom Vichy koncentracijom 0,2% čistog retinola, derivata vitamina A, s 1% frakcija izvedenih iz probiotika, uzgojenog bakterijskog lizata poznatog po svojim svojstvima obnavljanja kože. U kombinaciji, ovaj lagani mliječni serum osmišljen je za njegu kože, pomaže u promicanju obnove kože i čini kožu elastičnijom, čvršćom i podatnom.

 

Testirano prema našoj strogoj povelji robne marke, to je naša najveća klinička studija o proizvodu ikada, testirana tijekom 5 mjeseci s više od 15 000 primjena. Prikladno za sve tipove i tonove kože.

 

Klinički dokazano. Bez mirisa. Higijenski aplikator za preciznu dozu, stisnite bazu aplikatora za nanošenje savršene količine seruma.

 

Ključni dermatološki sastojci:

 

0,2% čisti retinol

1% frakcija dobivenih od probiotika

Vulkanska voda Vichy

 

Ključne prednosti

Klinički dokazano

Bez mirisa

Smanjuje bore

Pospješuje obnovu kože

Mliječna tekstura koja njeguje kožu

Testirano na svim tipovima i tonovima kože

 

Uporaba: Nanesite ovaj serum navečer nakon čišćenja. Prilikom uvođenja bilo kojeg proizvoda s retinolom u svoju rutinu, ograničite upotrebu na 2-3 puta tjedno, dok koža ne izgradi toleranciju.

 

Držeći proizvod naopako, nježno stisnite bazu aplikatora za savršenu dozu i nanesite na lice i vrat. Izbjegavajte osjetljiva područja oko očiju i usana. Noću nanesite hidratantnu kremu i uvijek uključite zaštitu od sunca u svoju jutarnju rutinu s minimalnim SPF50.

 

Koristite dosljedno za maksimalne rezultate.

Pakiranje

30 ml

Skip to content