BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Supradyn Energija tablete Promo pakiranje

Supradyn® Energija je multivitaminski pripravak s mineralima i koenzimom Q10, koji služi kao dodatak prehrani tijekom cijeloga dana.

33,02 

Na zalihi

EAN: 3838944686892 SKU (C šifra): c026814 Kategorije: , , ,

Supradyn® Energija je multivitaminski pripravak s mineralima i koenzimom Q10, koji služi kao dodatak prehrani tijekom cijeloga dana.

Temelj Supradyna je cjelovita suvremena formulacija oblikovana prema potrebama našeg organizma za ključnim mikrohranjivim tvarima kako vitaminima, tako i mineralima. Supradynu je dodan i koenzim Q10. Supradyn® Energija je multivitaminski i multimineralni pripravak posebno prilagođen potrebama odraslih osoba i mladih starijih od 14 godina.

Preporuča se za sprječavanje ili otklanjanje nedostatka vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji se javlja zbog različitih uzroka, povećane potrošnje ili smanjenoga unosa u organizam. Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u metabolizmu, njihov primjeren unos osobito je važan kod posebnih okolnosti: rast, starost, iscrpljenost, posebni načini prehrane, tjelesni napor, zlouporaba alkohola, pušenje i posebna stanja kod kojih postoji povećana potreba za vitaminima i mineralima.

Supradyn® Energija sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima, koji su tijelu potrebni za normalno funkcioniranje, te uz uravnoteženu prehranu pomaže održavanju vitalnosti, podržava energetske procese potrebne za obavljanje svakodnevnih zadaća. Ljudi koji, u tjelesnom ili intelektualnom smislu, žive aktivno ili vrlo intenzivno, svoju učinkovitost mogu poboljšati zdravim načinom života koji uključuje i uravnoteženu prehranu te dovoljan unos vitamina i minerala. Sportaši imaju povećane potrebe za energijom, vitaminima i mineralima, zato moraju posebno voditi računa o njihovom dostatnom unosu u organizam. Sadržaj vitamina i minerala temelji se na preporučenim dnevnim unosima (PDU) kakve predlažu Europsko vijeće i National Research Council USA. Vitamini su nužno potrebne hranjive tvari. Između ostalog sudjeluju u procesima metabolizma i reguliraju ih. Tako npr. biotin pomaže kod metabolizma bjelančevina, ugljikohidrata i masnoća, vitamin C ima važnu ulogu pri nastajanju kolagena za normalno djelovanje kože, a pantotenska kiselina pri sintezi i metabolizmu pojedinih prenositelja živčanih impulsa.

 

 

Sastojci

1 tableta sadrži:

13 vitamina i provitamina:

Vitamin C 80 mg

Niacin 16 mg

Vitamin E 12 mg

Pantotenska kiselina 6 mg

Vitamin B6 1,4 mg

Riboflavin 1,4 mg

Tiamin 1,1 mg

Vitamin A 800 μg

Folna kiselina 200 μg

Biotin 50 μg

Vitamin K 25 μg

Vitamin D 5 μg

Vitamin B12 2,5 μg

9 minerala:

Kalcij 120 mg

Magnezij 80 mg

Željezo 14 mg

Cink 10 mg

Mangan 2 mg

Bakar 1 mg

Jod 150 μg

Selen 50 μg

Molibden 50 μg

Koenzim Q10 4,5 mg

Način uporabe

Odraslima i mladima starijim od 14 godina preporučujemo uzeti 1 tabletu dnevno. Tabletu progutajte cijelu s dosta tekućine, bez obzira na obrok. Kako ne biste zaboravili, možete je uzeti uvijek uz doručak.

 

Mjere opreza

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučamo uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života. Ako namjeravate istovremeno uzimati i druge vitaminske, vitaminsko-mineralne ili mineralne proizvode, prethodno se posavjetujte s liječnikom ili ljekarnikom.

Pakiranje

30 filmom obloženih tableta + 30 filmom obloženih tableta (Promo pakiranje)

Skip to content