BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

SUMIFEN – Gusti češalj za uklanjanje uši i gnjida

Češalj za iščešljavanje

1,31 

Na zalihi

Nakon korištenja Sumifen šampona protiv ušiju i gnjida iz još vlažne kose od korijena prema vrhovima vlasi pažljivo iščešljajte uginule uši i gnjide.

1 kom

Uporaba: Kosu dobro namočite toplom vodom. Nanesite dostatnu količinu šampona (ovisno o dužini kose) i dobro ga utrljajte u kosu i vlasište, tako da sva kosa i koža glave budu natopljeni šamponom i da se stvori bogata i obilna pjena. Posebno obratite pozornost predjelu iza uha.

Kosu i vlasište trljajte tri do pet minuta, a zatim temeljito isperite s mnogo tople vode. Ponovite cijeli postupak šamponiranja i ispiranja.
Priloženim gustim češljem iz još vlažne kose od korijena prema vrhovima vlasi pažljivo iščešljajte uginule uši i gnjide. Postupak treba ponoviti nakon dva dana. Preporučujemo prati kosu kroz 2 tjedna.

Prevencija: U slučaju pojave ušiju u okruženju, Sumifen šampon djeluje i preventivno te onemogućuje zarazu. Preporučujemo upotrebu Sumifena kod svih članova obitelji, također kroz dva tjedna. Također se preporučuje Sumifen šamponom oprati češljeve i četke za kosu, a ručnike i posteljno rublje zamijeniti i oprati na visokim temperaturama.

Pri pojavi stidnih ušiju sa zahvaćenim se predjelom postupa na isti način, imajući na umu i mjere opreza.

Skip to content