BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Solgar Nutri-Nano™ CoQ-10

  • Jedinstvena formulacija koenzima Q10 visoke bioraspoloživosti
  • Patentirana Nutri-Nano™ tehnologija za bolju apsorpciju
  • 3 puta veća apsorpcija u usporedbi sa standardnim koenzimom Q10
  • Potpora svima koji imaju gust dnevni raspored

74,29 

Na zalihi

SOLGAR NUTRI-NANOTM CO-Q10 sadržava koenzim Q10 dobiven Nutri-Nano™ tehnologijom.

Nutri-Nano™ tehnologija je patentirana tehnologija kojom se nutrijenti topljivi u mastima pretvaraju u nutrijente koji mogu biti topljivi i u vodi i u mastima. Na taj način se dobije maksimalna apsorpcija i visoka bioraspoloživost.

Kako starimo, naš organizam proizvodi manje koenzima Q10. Dobar izvor koenzima Q10 iz hrane su iznutrice poput srca, jetre i bubrega. Govedina, sojino ulje, sardine, skuša i kikiriki su također bogati koenzimom Q10.

Koenzim Q10 ima ključnu ulogu u staničnom zdravlju i dobivanju energije. Nalazi se u svakoj stanici u našem organizmu, a povećane razine nalazimo u srcu, mišićima i drugim tkivima s povećanom potrebom za energijom.

Budući da tijekom godina razine opadaju, važno ga je nadoknaditi kako bi se stanice normalno obnavljale.

Preporučena doza SOLGAR NUTRI-NANOTM CO-Q10 je 1 softgel kapsula na dan.

Svi Solgar® proizvodi imaju “Zlatni standard” za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

 

Pakiranje

50 mekih kapsula

Skip to content