BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 35,00 EUR.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

REMESCAR – Eye bags & Dark circle

Krema za uklanjanje podočnjaka i smanjivanje tamnih koluta oko očiju

32,59  (245,55 kn) (PDV uključen)

Na zalihi

Krema Remescar podočnjaci i tamni kolutovi djeluje neposredno i učinkovito te pomaže smanjiti podočnjake i ukloniti nastajanje tamnih kolutova samo jednim nanošenjem dnevno.

Revolucionarna tehnologija EYESYL neposredno djeluje na podočnjake i tamne kolutove pomoću jedinstvene kombinacije glinenih minerala i bi-peptidnog kompleksa koji dovode do jakog zatezanja kože, smanjenja nakupljanja tekućine ispod očiju i opuštanja mišića. Takvo će djelovanje pomoći smanjiti natečenost očiju i ukloniti nastajanje tamnih kolutova.

8 ml

1. korak: Lagano umijte lice i tapkanjem ga osušite

2. korak: Istisnite malu količinu proizvoda veličine zrna riže na jagodicu prsta. Manje od toga neće biti dovoljno, a više je obično previše i neće se potpuno upiti u kožu ili bi moglo izazvati osjetljivost. To je jedan od ključnih čimbenika za pravilno djelovanje kreme Remescar podočnjaci i tamni kolutovi.

3. korak: Lagano nanesite kremu na cijelo područje ispod očiju i jednim prstom razmažite kremu od unutrašnjeg dijela oka prema vanjskom. Laganim polukružnim pokretima utapkajte kremu dok se ona potpuno ne upije u kožu.

4. korak: Za postizanje izvrsnih rezultata držite lice u opuštenom stanju (bez određenog izraza) 2–3 minute dok se proizvod ne osuši (hlađenje lepezom će ubrzati proces). Ako nanesete previše kreme, jednostavno vlažnom blazinicom i tapkanjem uklonite višak. Operite ruke i zatvorite tubu kreme nakon uporabe.

Za uklanjanje: Vodom isperite područje na kojem je nanesena krema i tapkanjem osušite.

Za nanošenje ispod šminke: Prvo, nanesite svoje uobičajene proizvode (serum za područje oko očiju, dnevnu hidratantnu kremu itd.) i ostavite te proizvode da se upiju u slojeve kože (minutu–dvije). Nakon toga nanesite vrlo tanki sloj kreme Remescar podočnjaci i tamni kolutovi na ciljno područje prema navedenim uputama za uporabu. Ako ugledate bijeli ostatak kreme, onda ste ili nanijeli previše proizvoda ili niste koristili hidratantnu kremu. Jednostavno vlažnom blazinicom odstranite bijeli višak kreme. Nakon što se proizvod osuši, nanesite šminku kao i obično. Napomena: Šminka na bazi ulja može smanjiti učinkovitost kreme Remescar podočnjaci i tamni kolutovi.

EAN: 5425012531703 SKU (C šifra): C021704 Kategorije: , , , Oznake: , , , , ,
Skip to content