BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

PILEX®MAX

Pilex je dodatak prehrani u obliku kapsula koji doprinosi zdravlju vena analnog područja.

79,49  (598,92 kn)

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Pilex kapsule su dodatak prehrani koji uz pomoć visokokvalitetnih, potpuno prirodnih biljnih ekstrakata doprinosi zdravlju vena analnog područja. Jedinstvena i patentirana receptura temelji se na optimalnoj kombinaciji ekstrakta korijena cikorije, korijena i kore žutike trpke te lista hamamelisa, koji najbolji rezultat postižu upravo kad djeluju zajedno, u sinergiji. Uzima se na usta u obliku kapsula.

Tegobe vezane uz vene analnog područja problem su modernoga doba, a posljedica su nedovoljne tjelesne aktivnosti, predugog sjedenja i neodgovarajuće prehrane. Najčešći simptomi su svrbež, osjećaj pečenja i nelagoda u analnom području

28 kapsula

Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris), ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana), želatina (kapsula).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule:
ekstrakt korijena cikorije – 450 mg,
ekstrakt korijena i kore žutike trpke – 360 mg,
ekstrakt lista hamamelisa – 90 mg.

KAKO KORISTITI PILEX MAX KAPSULE?
Pilex MAX je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex MAX kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex MAX je u ponudi u bočici koja sadrži 28 kapsula. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

KADA KORISTITI PILEX MAX KAPSULE I KOLIKO DUGO?
Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u nizu.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI PILEX MAX KAPSULE?
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.

Trudnoća i dojenje

Sigurnost uzimanja Pilex MAX kaspula tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča.
Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom ili strojevima
Nema podataka o utjecaju na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom i strojevima.
Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA
Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Pilex MAX kapsula.

Skip to content