BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

PILEX®MAX

Pilex je dodatak prehrani u obliku kapsula koji doprinosi zdravlju vena analnog područja.

81,56 

Na zalihi

Pilex kapsule su dodatak prehrani koji uz pomoć visokokvalitetnih, potpuno prirodnih biljnih ekstrakata doprinosi zdravlju vena analnog područja. Jedinstvena i patentirana receptura temelji se na optimalnoj kombinaciji ekstrakta korijena cikorije, korijena i kore žutike trpke te lista hamamelisa, koji najbolji rezultat postižu upravo kad djeluju zajedno, u sinergiji. Uzima se na usta u obliku kapsula.

Tegobe vezane uz vene analnog područja problem su modernoga doba, a posljedica su nedovoljne tjelesne aktivnosti, predugog sjedenja i neodgovarajuće prehrane. Najčešći simptomi su svrbež, osjećaj pečenja i nelagoda u analnom području

28 kapsula

Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris), ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana), želatina (kapsula).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule:
ekstrakt korijena cikorije – 450 mg,
ekstrakt korijena i kore žutike trpke – 360 mg,
ekstrakt lista hamamelisa – 90 mg.

KAKO KORISTITI PILEX MAX KAPSULE?
Pilex MAX je preparat u obliku kapsula i vrlo je jednostavan za korištenje, uzima se na usta. Pilex MAX kapsule potrebno je uzimati svaki dan ujutro s vodom ili jogurtom, pola sata prije doručka. Pilex MAX je u ponudi u bočici koja sadrži 28 kapsula. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

KADA KORISTITI PILEX MAX KAPSULE I KOLIKO DUGO?
Po potrebi, preporučuje se uzimati dvije kapsule dnevno tijekom 7 ili 14 dana u nizu. Ne preporučuje se koristiti dulje od 2 tjedna u nizu.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI PILEX MAX KAPSULE?
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama s povišenim krvnim tlakom i djeci.

Trudnoća i dojenje

Sigurnost uzimanja Pilex MAX kaspula tijekom trudnoće i dojenja još nije istražena, zbog toga se u tom razdoblju ne preporuča.
Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom ili strojevima
Nema podataka o utjecaju na sposobnost upravljanja vozilima i rada s opremom i strojevima.
Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA
Interakcije s drugim proizvodima nisu poznate, stoga je preporučljivo savjetovati se s liječnikom prije uporabe Pilex MAX kapsula.

Skip to content