BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

PharmaS Allivra vrećice a10

Akutno instant djelovanje na simptome alergijskog rinitisa (unutra 15 minuta).

12,50 

Na zalihi

EAN: 3856016811379 SKU (C šifra): c027581 Kategorije: , , , ,

Allivra je inovativni dodatak prehrani iz PharmaSa formuliran s pažljivo odabranim sastojcima – prahom prepeličjih jaja, vitaminom C i cinkom, za nov i praktičan način brige o zdravlju. Direkt oblik, okusa limuna.

Prirodni sastojci vrhunske kvalitete – prah prepeličjih jaja, cink i vitamin C, nalaze se u uobičajenim prehrambenim namirnicama, što Allivru čini potpuno prirodnim i sigurnim dodatkom prehrani.

Praktično pakiranje, brzi rezultati! Allivra je dostupna u obliku vrećica za direkt primjenu, omogućujući jednostavnu integraciju u svakodnevnu rutinu i konzumaciju čak i u situacijama bez vode. Idealno za dinamičan životni stil!

Imunološku i antioksidativnu potporu pruža sinergijsko djelovanje cinka i vitamina C. Cink i vitamin C doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Proizvod je pogodan za djecu iznad 6 godina i odrasle. Preporučenu dnevnu dozu čini 1-5 vrećica. ”

Aktivni sastav:

Prah prepeličjih jaja – aktivni sastojak s klinički dokazanom učinkovitošću na smanjenje simptoma alergijskog rinitisa (rinoreja, kihanje, svrbež nosa i očiju)

Cink i vitamin C – doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava te zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Sastojci u 1 vrećici:

Prah prepeličjih jaja 84 mg

Cink  1,5 mg (15% PU*)

Vitamin C 12 mg (15% PU*)

Sastojci u 5 vrećica:

Prah prepeličjih jaja 420 mg

Cink 7,5 mg (75% PU*)

 

Vitamin C 60 mg (75% PU*)

Uporaba: Odrasli i djeca iznad 6 godina uzimaju 1 do najviše 5 vrećica na dan. Prašak se primjenjuje direktno u usta, ne treba ga otapati u vodi (tekućini). Prašak pustiti da se otopi u ustima.

Napomena: Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak. Ako ste alergični (preosjetljivi) na bilo koji sastojak praška PharmaS Allivra, nemojte ga uzimati.

Pakiranje

10 vrećica

Skip to content