BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

OMNi-BiOTiC®METAtox

Saveznik Vašeg metabolizma

Crijeva, a posebno crijevna flora usko su povezani s našim metabolizmom. Prehrana s visokim udjelom masti i šećera te manjak tjelovježbe ne samo da dovode do pretilosti i metaboličkih poremećaja (npr. dijabetes tipa 2), nego i uvelike mijenjaju crijevnu floru. Preuzmite kontrolu nad svojim metabolizmom!

 

42,88  (323,08 kn)

Na zalihi

Sve više ljudi ima nezdrave životne navike koje na kraju dovode do bolesti: prehrana s previše (skrivenog) šećera, nezdravih masti i umjetnih aditiva, kao i nedostatak tjelovježbe ne samo da dovode do porasta težine, već i narušavaju metabolizam šećera i masti. To se, između ostalog, očituje u stalnom porastu metaboličkih bolesti kao što je dijabetes tipa 2.

Polazna točka ovih metaboličkih poremećaja može se naći u crijevima jer se neadekvatnom prehranom i nedostatkom fizičke aktivnosti uništava vrijedna crijevna flora, i to drastičnim smanjenjem broja i raznolikosti probiotskih bakterija. Posljedica toga može biti propusna crijevna barijera, čiji je zadatak odvojiti sadržaj crijeva od ostatka organizma i apsorbirati isključivo one tvari iz hrane koje su našem tijelu korisne. Ukoliko ta crijevna barijera postane propusna (“leaky gut”) zbog stresa ili neadekvatne prehrane, onda u organizam mogu prodrijeti i one tvari iz crijeva kojima ovdje nije mjesto.

To, između ostalog, uključuje toksične komponente (npr. lipopolisaharidi ili LPS) koje mogu uzrokovati ozbiljnu štetu u ostatku tijela: organizam na to reagira upalom na raznim mjestima, a to također ograničava funkciju onih organa koji su odgovorni za metabolizam masti i šećera. Zbog toga je važno preuzeti kontrolu nad svojim metabolizmom i pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Tome možete pridružiti neki od dodataka prehrani kao podršku na Vašem putu.

 

Kako djeluje OMNi-BiOTiC®METAtox?

OMNi-BiOTiC® METAtox je dodatak prehrani u prahu, koji sadrži mješavinu visokovrijednih crijevnih kultura bakterijskih sojeva ljudskog probavnog sustava sa sposobnošću razmnožavanja.

OMNi-BiOTiC® METAtox sadrži 9 posebno odabranih bakterijskih sojeva koji su prirodno prisutni u našim crijevima.

Sastojci

Kukuruzni škrob, maltodekstrin, biljni protein (iz graška), kalijev klorid, bakterijski sojevi*, magnezijev sulfat, enzimi (amilaza), manganov sulfat

*9 ljudskih bakterijskih sojeva s minimalno 7,5 milijardi bakterija u 1 dozi (3 g) i 15 milijardi bakterija u 2 doze (6 g):

Lactobacillus casei W56
Lactobacillus acidophilus W37
Lactobacillus brevis W63
Lactococcus lactis W58
Lactococcus lactis W19
Bifidobacterium lactis W52
Lactobacillus salivarius W24
Bifidobacterium lactis W51
Bifidobacterium bifidum W23

Prikladan je i za trudnice i dojilje.

Mjesečno pakiranje (30 vrećica) OMNi-BiOTiC METAtox® sadrži ukupno 225 milijardi bakterija čija je sposobnost preživljavanja i razmnožavanja zajamčena do kraja roka označenog na pakiranju.

Način uporabe

1-2 x dnevno 1 vrećicu OMNi-BiOTiC METAtox® (3 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 1 minutu, ponovo promiješati i popiti.

Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Ako uzimate OMNi-BiOTiC METAtox® 2 x dnevno, preporučuje se koristiti ga prije doručka i prije večere.

Pakiranje

30 vrećica po 3 g praha

EAN: 9120117910342 SKU (C šifra): c026059 Kategorije: , , , , , ,
Skip to content