BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Medis Waya StopReflux vrećice

Waya StopReflux u vrećicama (tekuća peroralna suspenzija) s okusom ledenog limuna ublažava simptome gastroezofagealnog refluksa. Zahvaljujući sinergiji svojih sastojaka mehanički  spriječava refluks u manje od tri minute, ublažava žgaravicu i štiti i obnavlja sluznicu.

11,75 

Na zalihi

EAN: 3831061011967 SKU (C šifra): c025551 Kategorije: , , , , , ,

Waya StopReflux u vrećicama (tekuća peroralna suspenzija) je medicinski proizvod indiciran za ublažavanje simptoma gastroezofagealnog refluksa kao što su: žgaravica, žgaravica u trudnoći, povrat želučane kiseline, upala jednjaka izazvana refluksom, otežano gutanje, bolno gutanje.

Zahvaljujući sinergiji svojih sastojaka, Waya StopReflux omogućuje brzo ublažavanje simptoma, tako što:

– mehanički spriječava refluks – u manje od tri minute

– ublažava žgaravicu

– štiti i obnavlja sluznicu (djelovanje hijaluronske kiseline i kondroitin sulfata)

Što sadržava i kako djeluje

Sadržava magnezijev alginat, karbonate, bikarbonate, hijaluronsku kiselinu i kondroitin sulfat. Učinak se postiže mehanički. Kada sadržaj dođe u kontakt s kiselim pH u želucu, magnezijev alginat stvara gel. U međuvremenu karbonati oslobađaju ugljični dioksid, koji omogućuje gelu da se digne i napravi čep koji služi kao fizička pregrada, a ona sprječava refluks (podizanje) želučanog soka u jednjak. Karbonat i bikarbonat istodobno pomažu smanjiti kiselinu u želucu. Osim toga hijaluronska kiselina i kondroitin sulfat štite i obnavljaju sluznicu. Prednost je proizvoda Waya StopReflux i to što ne sadržava natrijev alginat, nego magnezijev alginat, stoga je siguran za upotrebu i u bolesnika koji moraju smanjiti unos natrija.

Sastojci

Voda, magnezijev alginat, kalcijev karbonat, kalijev bikarbonat, natrijev hijaluronat, kondroitin-sulfat, arome; konzervansi: metil p-hidroksibenzoat (metilparaben), etil p-hidroksibenzoat (etilparaben); zaslađivači: steviol-glikozidi, sukraloza.

Način uporabe

 Primjena je pogodna za odrasle i djecu stariju od 12 godina: sadržaj jedne vrećice ulijte izravno u usta nakon glavnih obroka i prije spavanja ili sukladno uputi liječnika. Protresite prije uporabe i konzumirajte sadržaj vrećice odmah nakon otvaranja. Waya StopReflux u vrećicama može se upotrebljavati u bilo kojem trenutku tijekom dana. Najbolje djeluje ako se u roku od 30 minuta nakon primjene ne konzumiraju nikakva hrana ni piće. Stvarno trajanje primjene može ovisiti o pojavnosti simptoma. Nemojte upotrebljavati u razdoblju duljem od 30 dana. Ako se simptomi nastave, potražite savjet liječnika. Ako je potrebno u svrhu liječenja, može se upotrebljavati tijekom duljih razdoblja.

Upozorenja: Waya StopReflux u vrećicama namijenjen je isključivo za primjenu kroz usta. Nemojte uzimati u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Prije uporabe u slučaju trudnoće ili u djece mlađe od 12 godina potražite savjet liječnika. Nemojte upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti. Nemojte upotrebljavati ako su pakiranje ili vrećice oštećeni. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Uzimajte proizvod u skladu s uputama. U slučaju uzimanja drugih lijekova potražite savjet liječnika. Čuvajte izvan dohvata djece. Nakon uporabe ne bacajte pakiranje u okoliš.

Pakiranje

14 vrećica (tekuća peroralna suspenzija)

Skip to content