BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Medis Gengigel Prvi Zubići

Gengigel® Prvi zubići olakšava bol kod nicanja zuba.

15,86 

Na zalihi

Gengigel® Prvi zubići olakšava bol kod nicanja zuba.

– smanjuje bol

– smanjuje oticanje

– povećava elastičnost desni

– smanjuje krvarenje

– pospješuje zacjeljivanje rana

– štiti sluznicu od infekcija

Klinička ispitivanja pokazuju da nova formula Gengigel® Prvi zubići brže i učinkovitije olakšava simptome kod nicanja zuba od gelova s lokalnim anestetikom.

Gengigel® Prvi zubići učinkovita je pomoć:

– kod ozljeda desni zbog ispadanja mliječnih zuba

– kod ranica i ulkusa (afta) u ustima

– kod upala i krvarenja desni zbog različitih uzroka

Ne samo odrasli; i bebe, djeca i tinejdžeri često se suočavaju s bolešću desni i vezivnih tkiva. Kod veće djece upalu najčešće uzrokuju nepotpuna higijena usta, zubni aparati, nepravilna prehrana, hormonska neravnoteža u pubertetu i sl. Upalu desni i priličnu nelagodu kod dojenčadi uzrokuje nicanje prvih, odnosno mliječnih zuba. Kada zubići prodiru kroz desni, gingivalna tkiva blago su ozlijeđena, desni otekle, a sve to prati povećano slinjenje. Dojenče često plače, ne spava, ponekad se može pojaviti i povišena tjelesna temperatura.

Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, koja je prirodan sastojak ljudskih desni, Gengigel® Prvi zubići posve je siguran za upotrebu. Ako se proguta, ne apsorbira se u tijelo, nego izlazi iz tijela istim putem kao hrana.

Gengigel® Prvi zubići siguran je za dojenčad i djecu:

– neškodljiv je ako se proguta

– veganski proizvod

– bez alkohola

– bez šećera i umjetnih aroma

– bez glutena, laktoze

– bez parabena, natrijevog lauril sulfata i ftalata

– bez genetski modificiranih organizama

Glavni sastav: 0,54 % hijaluronska kiselina

Sastav: Sodium hyaluronate, xylitol, aroma, excipients

Način uporabe

Uporaba: Sloj gela nekoliko puta na dan (od 3 do 6 puta), odnosno prema potrebi ravnomjerno nanesite na desni i čistim ga prstima nježno utrljajte. Nanošenje je potrebno dok ne nestanu svi simptomi. Za dugotrajniji osjećaj olakšanja boli preporučujemo da gel nanesete nakon obroka i prije spavanja. Ako dijete proguta gel, neće biti štete.

Upozorenja: Ne upotrebljavajte proizvod ako je tuba otvorena ili oštećena. Čuvajte na sobnoj temperaturi, zaštićeno od neposrednih izvora topline. Ne upotrebljavajte nakon datuma isteka roka valjanosti. Nakon upotrebe tubu odmah dobro zatvorite. Čuvajte izvan pogleda i dohvata djece. Ako želite upotrijebiti proizvod istodobno s drugim proizvodima, posavjetujte se s liječnikom.

Pakiranje

20 ml (tuba)

Skip to content