BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

LINEX BABY VREĆICE

specijalno formuliran za djecu do 12 godina.

LINEX® Baby po sastavu je prilagođen djeci. Sadržava liofilizirane mliječno kisele bakterije vrste Bifidobacterium.

9,50 

Na zalihi

LINEX® Baby ima praškastu formulaciju koja znatno olakšava doziranje kod dojenčadi i djece. Treba ga primijeniti između obroka prema preporučenom doziranju. Sadržaj vrećice istresti u čašu vode, soka ili mlijeka i dati djetetu da popije ili umiješati u dječji obrok.Linex® Baby prašak za oralnu suspenziju registriran je kao probiotički lijek. On pomaže u uspostavljanju i održavanju uravnotežene i zdrave crijevne mikrobiote dojenčadi i djece te je namijenjen prevenciji i kao dodatna terapija u liječenju proljeva, nadutosti i ostalih probavnih tegoba koje su posljedica promjena u crijevnoj mikrobioti.

Pojedinačna dnevna doza (1 vrećica) Linex® Baby praška za oralnu suspenziju sadrži 1 x 109 jedinica bakterija koje tvore kolonije (CFUs), vrste Bifidobacterium animalis ssp. lactis, BB-12®.

10 vrećica praška za suspenziju

Linex Baby treba primjeniti između obroka prema preporučenom doziranju:
– djeca od 2 do 12 godina: 1 vrećica 1-2 puta na dan
– dojenčad i djeca do 2 godine: 1 vrećica 1 put na dan.

Linex Baby se ne smije davati s vrućim napitcima jer se mogu onesposobiti ili potpuno uništiti mliječno kisele bakterije korisne za rad crijeva, koje sadržava ovaj pripravak. Ako se vaše dijete istodobno liječi antibioticima, Linex Baby mu dajte najranije 3 sata nakon primjene antibiotika.

 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Skip to content