BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

KELAPHER – KREMA

Krema s laktoferinom za pomoć kod diskromije kože.

19,91 

Na zalihi

Koža je prva obrambena barijera, između našeg tijela i okoline, od štetnih ili potencijalno toksičnih elemenata, poput teških metala. Pod određenim okolnostima, posebice željezo, olovo i cink koji se nakupljaju u kožnom tkivu, mogu potaknuti seriju lančanih reakcija koje rezultiraju stvaranjem slobodnih radikala. U tim je slučajevima laktoferin u Kelapher kremi u mogućnosti potpuno iskoristiti svoju kelatnu aktivnost ugrađivanjem iona metala u liposome, prema posebnoj inovativnoj tehnologiji LT (Lipid’s Technology) koja ima europsku patentnu zaštitu. Liposomi nisu ništa drugo nego čestice lipida sa strukturom sličnom onoj staničnih membrana. Prednost ove tehnologije nije samo bolja bioraspoloživost već i bolja zaštita laktoferina od denaturacije.

Namjena:
Kelapher krema, zbog svojih antioksidativnih svojstava povezanih s kelatnim djelovanjem u odnosu na ione metala, korisna je kod diskromije nastale uslijed ekhimoze, postoperativne ekhimoze, hemosiderinske diskromije nakon skleroterapije, diskromije uzrokovane kroničnom venskom insuficijencijom (KVI) i flebitisom uzrokovanih čireva, kao i nakon primjene neablativnih laserskih tretmana, epilacije i lasera za vaskularne (krvožilne) promjene.

Način uporabe

Za vanjsku primjenu. Primijeniti dva puta dnevno do nestanka simptoma.

U trudnica, dojilja i djece primjena ovog medicinskog proizvoda mora biti ograničena samo na slučajeve stvarne potrebe i pod liječničkim nadzorom.
Primjenjuje se samo kada koža nije oštećena.
Istodobna primjena krema i/ili sličnih proizvoda na istom dijelu tijela može smanjiti učinkovitost medicinskog proizvoda.
Čuvati izvan dohvata djece.
Ne gutati.
Ne primjenjivati ako je pakiranje oštećeno.
Ne primjenjivati nakon isteka roka valjanosti. Rok valjanosti odnosi se na neoštećeni i pravilno čuvani proizvod.
Primjena, osobito ako je dugotrajna, može uzrokovati preosjetljivost. Ako se to dogodi, prekinite liječenje i posavjetujte se s liječnikom kako biste primili odgovarajuću terapiju. Važno je obavijestiti liječnika ili ljekarnika o svim štetnim događajima koji nisu navedeni u ovoj uputi za uporabu.
Dobro zatvoreni spremnik čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, zaštićen od svjetlosti i izvora topline.

Pakiranje

50 ml

Skip to content