BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Jamieson mliječno-kiselinske bakterije 60 tableta

  • Podržava održavanje zdravlja probavnog sustava
  • Sadrži 5 jedinstvenih probiotičkih sojeva koji osiguravaju 2 milijarde aktivnih stanica
  • Prikladno i za odrasle i za djecu 3+

40,75  (307,03 kn)

Na zalihi

Jamieson Mliječno-kiselinske bakterije s okusom jagode dodatak su prehrani u obliku tableta za žvakanje. Svaka tableta sadrži dvije milijarde aktivnih mliječno-kiselinskih bakterija.

U laboratorijima JAMIESON pobrinuli smo se da tablete za žvakanje očuvaju stabilnost i kakvoću do isteka roka, što znači, da ne zahtijevaju hlađenje i tako su idealne i za putovanja. Učinak Mliječno-kiselinskih bakterija ovisi o kvaliteti sojeva, zatim o broju mliječno-kiselinskih bakterija u samoj tableti za žvakanje i naravno o ispravnom načinu konzumacije Mliječno-kiselinskih bakterija. Svaka tableta za žvakanje sadrži dvije milijarde aktivnih mliječno-kiselinskih bakterija iz 5 posebno kultiviranih bakterijskih sojeva. NON-GMO, proizvod ne sadrži škrob, gluten, laktozu, umjetne boje, okuse i konzervanse. Prikladno za vegetarijance.

Sastojci

Tvar za povećanje volumena: sorbitol, dekstroza; sladilo: sukroza, inulin; aroma jagode; tvar protiv zgrudnjavanja: silika, biljni magnezijev stearat; Bifidobacterium animalis subsp. lactis (UABla-12), Lactobacillus rhamnosus (UALr-18), Lactobacillus paracasei (UALpc-04), Lactobacillus acidophilus (DDS®-1), Lactobacillus salivarius (UALs-07); Tvar za zakiseljavanje: limunska kiselina; bojilo: prah soka cikle; tvar za zakiseljavanje: askorbinska kiselina

Način uporabe

Odrasli i djeca starija od 3 godine: žvakati 1 tabletu dnevno. Uzeti minimalno 2-3 sata prije ili nakon antibiotika. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Pakiranje

60 tableta za žvakanje

EAN: 064642090119 SKU (C šifra): c027166 Kategorije: , , , ,
Skip to content