BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Hipp ORS Oralna rehidratacija od mrkve 2300

Rehidracijska otopina kod dehidracije uzrokovane proljevom i povraćanjem Gotovi napitak od mrkve i rižine sluzi i elektrolita. Bez glutena. akon 4. mjeseca za dojenčad i djecu.

2,38  (17,93 kn)

Na zalihi

HiPP ORS 200 je gotovi napitak za rehidraciju, proizveden od prirodnih sastojaka s nutritivnim sastavom koji je posebno pripremljen za regulaciju poremećaja u ravnoteži vode i elektrolita.Kontraindikacije: akutno i kronično zatajenje bubrega, metabolične alkaloze, nekontrolirano povraćanje, dezorijentiranost / šok, poremećaji resorpcije ugljikohidrata, okluzije crijeva. Nije prikladno za korištenje u slučaju alergije ili netolerancije na bilo koji sastojak proizvoda.

Čuvati na sobnoj temperaturi. Protresti prije upotrebe. ORS 200 upotrebljavati rashlađen. Ostatak pokriti, čuvati u hladnjaku i upotrijebiti unutar 24 sata. Ako se poklopac pod pritiskom udubljuje, molimo ne koristiti. Vakumirano; kod prvog otvaranja poklopac klikne. Ovaj proizvod zadovoljava sve uvjete kvalitete – prije upotrebe obavezno provjeriti da je staklenka neoštećena

200 ml

Skip to content