BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

NUTRIPHARM HEMERIN®

Medicinski proizvod na biljnoj bazi koji pomaže kod liječenja hemoroidalnih tegoba i ublažava pridružene simptome

10,80 

Na zalihi

Nutripharm® Hemerin® krema je medicinski proizvod za pomoć pri liječenju hemoroidalnih tegoba te ublažavanje simptoma svrbeži i pečenja. Djeluje umirujuće, štiti i vlaži sluznicu. Djelovanje kreme temelji se na prirodnim biljnim sastojcima – PROCTOResolve™ biljnom kompleksu, s visokim sadržajem aktivnih tvari (polifenoli i polisaharidi organski uzgojenih maslina i aloje i tanini kestena), zaštićenoj VegetalHYALO™ biljnoj hijaluronskoj kiselini te biljnim uljima koji umiruju iritaciju i štite sluznicu. Nutripharm® Hemerin® krema je pogodna za vanjsku i unutarnju primjenu pomoću priloženog aplikatora. Ne sadrži PEG, parabene, fenoksietanol, EDTA, SLS ni SLES.

50 ml

Nanijeti kremu prema potrebi, ako je moguće poslije svakog pražnjenja. Krema se može nanijeti i prije pražnjenja crijeva kako bi se spriječila iritacija izazvana trenjem. U tom slučaju, kremu je potrebno nanijeti i nakon pražnjenja crijeva. Krema se može koristiti sa i bez aplikatora. Može se koristiti više puta dnevno, duži vremenski period. Za vanjsku primjenu, nanijeti i nježno umasirati kremu na analno i perianalno područje. Za unutarnju primjenu koristiti priloženi aplikator.

Prije uporabe proizvoda pažljivo pročitajte uputu priloženu u kutiji. Proizvod je za rektalnu primjenu. Ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošenja bilo kojeg sastojka proizvoda. Iako testiranja proizvoda nisu pokazala učinak senzibilizacije, u slučaju njene pojave preporučuje se prekinuti terapiju i posavjetovati se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece. Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice. Za primjenu u trudnoći i u slučaju istovremene primjene farmakološke terapije, posavjetujte se sa svojim liječnikom. Proizvod nije namijenjen za primjenu u djece.

Skip to content