BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Femmenessenca MacaPause

Femmenessence MacaPause kapsule su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt biljke Maca (Lepidium meyenii) koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Namijenjene su ženama iznad 55. godine života.

42,09  (317,13 kn)

Na zalihi

ŠTO SU FEMMENESSENCE MACAPAUSE KAPSULE I ZA ŠTO SE KORISTE? Femmenessence MacaPause kapsule su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt biljke Maca (Lepidium meyenii) koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Maca je nutritivno vrlo bogata biljka i svrstava se među najzdravije namirnice. Korijen make sadrži bjelančevine, masne kiseline, fruktozu, vlakna, škrob, tanin, vitamine (B1, B2, B12 i C) i minerale (natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij). Maka sadrži i četiri jedinstvena alkaloida (macain 1, 2, 3 i 4) koji nisu pronađeni niti u jednoj drugoj biljci, a pomažu u iskorištavanju svih nutrijenata iz make. Maca postaje sve popularnija zbog svog doprinosa regulaciji hormonske aktivnosti. Njezina sposobnost prepoznavanja potreba svakog pojedinog organizma priskrbila joj je nadimak pametna biljka. Femmenessence MacaPause se preporuča ženama od 55 godine. To su najčešće godine postmenopauze u kojima se mogu javljati simptomi kao valovi vrućine i rumenilo, glavobolje i vrtoglavice, psihičke promjene, nesanica, noćno znojenje, povećanje tjelesne mase .

120 kapsula

Ekstrakt korijena make (Lepidium peruvianum), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 4 kapsule, ekstrakt korijena make 2000 mg.

KAKO KORISTITI FEMMENESSENCE MACAPAUSE KAPSULE?
Uzeti 2 kapsule dva puta dnevno (prije doručka i rano poslijepodne) s čašom vode, ne uz obrok.

KADA KORISTITI FEMMENESSENCE MACAPAUSE KAPSULE I KOLIKO DUGO?
Koristiti po potrebi. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.
Napomena: čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Skip to content