BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

EUROVITA – EREKSIN 2

Dodatak prehrani za održavanje normalne razine testosterona u krvi

35,00 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Ereksin 2 je jedinstvena 100% biljna formula, za muškarce svih generacija, koja na prirodan način povećava razinu muškog spolnog hormona i pomaže u unaprijeđenju vitalnosti.

Ginseng koji je sadržan u kapsulama, doprinosi održavanju vitalnosti, a cink održavanju normalne razine testosterona te normalnoj reprodukciji i plodnosti.

Ereksin 2 je dostupan bez recepta, siguran je pri uporabi i neškodljiv!

Sastojci u 4 kapsule (maksimalna dnevna doza):
– L-arginin 1000 mg
– Ekstrakt korijena ginsenga 600 mg (3:1 Panax ginseng)
– Cinkov oksid 6,24 mg (50% RDA – preporučen dnevni unos)

10 kapsula

Način primjene: uzeti 1-4 kapsule jedan do tri sata prije očekivane seksualne aktivnosti. Preporučuje se konzumirati pola sata prije jela ili dva sata nakon jela.

Napomena: čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani te zdravom načinu života.

Upozorenje: osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolešću niti oštećenjem kardiovaskularnog sustava, kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci.

Način čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25°C. Savjetujemo da proizvod čuvate na suhom i tamnom mjestu u originalnoj ambalaži.

Skip to content