BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+

Akcija!

Pouzdana zaštita od sunca za lice za sve tipove kože koja sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem. Učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno formiranje.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 21,43 
Snižena cijena: 21,43 

Na zalihi

UV zrake glavni su uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, ali i visokoenergetska vidljiva svjetlost (HEVIS) također može izazvati slobodne radikale koji uzrokuju daljnji stres na koži. Sunčeva svjetlost utječe na povećanje proizvodnje melanina što može dovesti do problema s hiperpigmentacijom i pojave tamnih mrlja od sunca.

Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ prilagođen svim tipovima kože pruža svakodnevnu pouzdanu zaštitu i pomaže u sprječavanju hiperpigmentacije izazvane suncem. Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtere¹ za pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Eucerin Pigment fluid sadrži gliciretiničnu kiselinu koja podupire vlastitu obnovu DNA kože.

Formula je dodatno obogaćena thiamidolom, učinkovitim i patentiranim Eucerin sastojkom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. Vidljivo smanjuje tamne mrlje tijekom vremena i, uslijed redovite primjene, sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Eucerin Pigment Control fluid SPF 50+ ima laganu teksturu koja se brzo upija te je klinički i dermatološki dokazano dobro podnošljiv i na osjetljivoj koži.

(1) – Udovoljavanje najviših standarda za UVA i UVB zaštitu kako je definiralo udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite veće su od zahtjeva EU.

KLINIČKA ISTRAŽIVANJA

Kliničke i dermatološke studije pokazuju dobru podnošljivost čak i na osjetljivoj koži.

Svojstva

69768 eucerin sun

 

  • lagana tekstura
  • formula koja se ne lijepi
  • nemasna formula
  • brzo se upija
  • nekomedogeno
  • prikladno ispod šminke

Način uporabe

  • Nanesite ujutro poslije ili umjesto svoje redovite hidratantne njege za lice
  • Može se koristiti u kombinaciji s ostalim Eucerin preparatima za njegu lica, poput onih iz Eucerin Anti-Pigment linije njege
  • Vaša koža odmah je zaštićena od sunca – nije potrebno čekanje
  • Po potrebi nakon primjene Eucerin Pigment Control fluida nanesite šminku

 

Zaštita od sunca nije samo za osobe koje se sunčaju. Lagana do umjerena svakodnevna izloženost suncu utječe na kožu. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u svakodnevnu njegu kože. Saznajte zašto je svakodnevna zaštita lica od sunca neophodna.

Pakiranje

50 ml

Skip to content