BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Esi Melatonin Pura 1 mg 120 tableta

Melatonin Pura se koristi za skraćenje vremena potrebnog za usnivanje te za lakše usnivanje u slučajevima tegoba koje su posljedica promjena ritma budnosti i spavanja (cirkadijalnog ritma).

12,75 

Na zalihi

EAN: 8008843010905 SKU (C šifra): c020981 Kategorije: , , , ,

Melatonin Pura se koristi za skraćenje vremena potrebnog za usnivanje te za lakše usnivanje u slučajevima tegoba koje su posljedica promjena ritma budnosti i spavanja (cirkadijalnog ritma). To se često događa zbog prirode posla (npr. noćne smjene, noćna dežurstva zdravstvenog osoblja, dežurstva u službi vatrogasaca, policije ili osoblja hitne pomoći i sl.). Melatonin se koristi i kod odlaska na daleka putovanja u druge vremenske zone, kada se prvih nekoliko dana organizam sporije prilagođava vremenskoj razlici.

Dodatna informacija: Koristan učinak na ublažavanje subjektivnih osjećaja kod promjene vremenskih zona postiže se minimalnim unosom 0,5 mg melatonina prije spavanja prvog dana putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Odobrene zdravstvene tvrdnje:

– Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za usnivanje. Melatonin doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona pri putovanju zrakoplovom.

Sastojci

Doza od 1 mikrotablete sadrži:

– melatonin 1 mg

Način uporabe

Za skraćenje vremena potrebnog za usnivanje, uzimati 1 tabletu na dan, najbolje navečer kratko prije odlaska na spavanje. Za ublažavanje subjektivnih osjećaja povezanih s promjenom vremenskih zona, uzeti 1 tabletu kratko prije spavanja prvi dan putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Mjere opreza

Ne preporučuje se uzimanje melatonina za vrijeme dojenja. Upravljanje vozilima ili strojevima ne preporučuje se 8 sati nakon uzimanja melatonina.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Pakiranje

60 mikrotableta

Skip to content