BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Enterobiotik®, 10 kapsula

Enterobiotik® je jedinstvena kombinacija probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii i
dobrih bakterija Lactobacillus plantarum 6595 i Lactobacillus plantarum Heal 9, koja pomaže u brzom zaustavljanju dijareje, štiti crijevnu floru i jača imunitet.

8,08 

Na zalihi

EAN: 8606108099230 SKU (C šifra): c026924 Kategorije: , , , , , , ,

Enterobiotik® je jedinstvena kombinacija probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii i
dobrih bakterija Lactobacillus plantarum 6595 i Lactobacillus plantarum Heal 9, koja pomaže u brzom zaustavljanju dijareje, štiti crijevnu floru i jača imunitet. Poboljšava eliminaciju štetnih bakterija i njihovih toksina, sprječava vezivanje patogenih mikroorganizama, kao i širenje njihovih toksina, i na taj način doprinosi rješavanju probavnih tegoba i uspostavljanju crijevne ravnoteže koja je narušena.

 

Za prevenciju putničke dijareje, za prevenciju i terapiju antibiotske dijareja, za terapiju akutnih dijareja izazvanih virusima ili bakterijama, pomaže uspostavljanje i održavanje prirodne ravnoteže crijevne mikrobiote, doprinosi jačanju obrambenih sposobnosti organizma

Sastojci

Saccharomyces boulardii- minimalno 2.5 milijardi CFU na kraju roka upotrebe Lactobacillus plantarum 6595- minimalno 1.5 milijarda CFU na kraju roka upotrebe
Lactobacillus plantarum Heal 9-minimalno 1.5 milijarda CFU na kraju roka upotrebe

Način uporabe

Odrasli i djeca od 3 godine: 1-2 kapsule dnevno

Pakiranje

10 kapsula

Napomena: Proizvod nije zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Kada se Enterobiotik® uzima uz oralnu antibiotsku terapiju, treba ga uzeti 2 sata poslije primjenjene doze antibiotika. Osobe na terapiji antimikoticima ne trebaju koristiti Enterobiotik® zbog mogućeg izostanka djelovanja.

Skip to content