BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

ENERGY ONA-PHARM – BLOKURIMA (D-MANOZA)

Dodatak prehrani za liječenje mokraćnih infekcija

36,86 

Na zalihi

Glavni sastojak proizvoda Blokurima, D-manoza je vrlo učinkovita za liječenje mokraćnih infekcija. Dodatak prehrani je jednostavna molekula šećera izdvojena iz borovnice i brusnice.
D manoza se veže za bakteriju Escherichiju coli jače nego se ista veže za stanice mokraćnog mjehura te na taj način D-manoza u mokraći smanjuje vezivanje bakterije za stanice čovjeka.

30 vrećica po 4 g (120 g):

 

1. dan rasporedite 4 vrećice tokom dana sa približno istim vremenskim razmakom, sadržaj jedne vrećice otopite u čaši vode i popijte jednu ujutro, dvije kroz dan i jednu prije spavanja;

2. dan rasporedite 3 vrećice tokom dana sa približno istim vremenskim razmakom, sadržaj jedne vrećice otopite u čaši vode i popijte jednu ujutro, jednu kroz dan, jednu prije spavanja;

3., 4. i 5. dan sadržaj jedne vrećice otopite u čaši vode i popijte prije spavanja.
Kod dugotrajnog korištenja, dovoljno je sadržaj jedne vrećice otopiti u čaši vode i popiti prije spavanja. Prije upotrebe savjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

Napomene:
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod je prikladan za trudnice, dijabetičare i osobe sa celijakijom.

Upozorenje: Ne koristite u slučaju osjetljivosti na D-manozu ili inulin.

Skip to content