BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 35,00 EUR.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

DR. WOLFF VAGISAN – Krema za vlaženje

Krema za ublažavanje simptoma izazvanih suhoćom rodnice

13,75  (103,60 kn) (PDV uključen)

Na zalihi

Vagisan Krema za vlaženje s dvostrukim učinkom može pomoći svim ženama koje ne mogu ili ne žele lokalno primjenjivati estrogene: koži u području rodnice i vanjskom genitalnom području pruža vlagu i lipide (masti) koji djeluju umirujuće. Vagisan Krema za vlaženje osjetljivu kožu u području rodnice čini ugodno podatnom – bez potrebe za hormonima.

Glatka, bijela krema ne sadrži hormone (estrogene) te se stoga može upotrebljavati zajedno s hormonskom nadomjesnom terapijom ili izmjenjivati s vaginalnim kremama ili vagitorijima na bazi hormona (estrogen). Zahvaljujući dodanoj mliječnoj kiselini pH vrijednost kreme iznosi 4,5 te tako Vagisan Krema za vlaženje pomaže u održavanju prirodne kiselosti (pH) u rodnici.

Redovita primjena Vagisan Kreme za vlaženje može pomoći u prevenciji nadraženosti i upale u rodnici i vanjskom genitalnom području, uzrokovanih suhoćom.

Kod vaginalne suhoće Vagisan krema za vlaženje može se primjenjivati po potrebi prije spolnog odnosa. Budući da krema ne utječe na pokretljivost spermija, može se primjenjivati dok pokušavate začeti.

50 g

Vagisan Krema za vlaženje može se primjenjivati u rodnici (aplikatorom) ili na vanjskom genitalnom području.

Za primjenu u rodnici aplikator do pola napunite kremom i kremu unesite u rodnicu, po mogućnosti prije odlaska na spavanje. Krema se može primjenjivati jedanput dnevno ili rjeđe (primjerice 2 – 3 puta tjedno), ovisno o individualnim simptomima. Preporučujemo da nosite dnevni uložak kada upotrebljavate proizvod.
Za njegu vanjskog genitalnog područja i otvora rodnice Vagisan Krema za vlaženje može se nanositi izravno na to područje više puta dnevno po potrebi.
Može se primjenjivati tijekom trudnoće i dojenja.
Kod suhoće rodnice Vagisan Krema za vlaženje može se primjenjivati po potrebi prije spolnog odnosa.

Skip to content