BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

CardiOlival® kapsule

CardiOlival® kapsule sadrže sastojke gloga i češnjaka koji doprinose normalnoj funkciji srca.

7,43 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

CardiOlival je funkcionalni dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula. Sadrži sastojke iz ploda bijelog gloga i češnjaka, otopljene u maslinovom ulju koje je bogato oleinskom kiselinom. Kapsule imaju pozitivan učinak na očuvanje zdravlja srca i krvožilnog sustava. Oleinska kiselina iz maslinovog ulja poboljšava lipidni profil i doprinosi reguliranju razine kolesterola u krvi.

Glog i češnjak doprinose normalnoj funkciji srca.
Ulje ploda masline bogato je jednostruko nezasićenim masnim kiselinama. Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a oleinska kiselina je nezasićena mast.

30 kapsula / 60 kapsula

Sastojci

Doza od 2 kapsule sadrži:
• uljni macerat ploda bijelog gloga (Crataegus monogyna) 400 mg
• ulje ploda masline (Olea europaea) 400 mg, od toga oleinska kiselina 282 mg
• uljni macerat češnjaka (Allium sativum) 200 mg, od toga alicin 0,24 mg

Uzimati 1 do 2 kapsule na dan. Najbolje uzimati uz obrok ili odvojeno od obroka i popiti s vodom.
Može se uzimati u jutarnjim ili večernjim satima. Sastojci se nalaze u želučano-otpornoj kapsuli pa ovaj dodatak prehrani ne uzrokuje neugodan miris po češnjaku.

Uzimanje sastojaka bijelog gloga ne preporučuje se duže od 4 mjeseca u kontinuitetu, bez prethodnog savjeta s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Osobe koje su na terapiji lijekovima trebaju se prije uzimanja CardiOlival kapsula posavjetovati s liječnikom, jer s lijekovima za snižavanje krvnog tlaka mogu imati interakcije i pojačavati djelovanje lijekova.

NAPOMENE KOJE SE ODNOSE NA SVE DODATKE PREHRANI:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Skip to content