BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bulardi®, 10 kapsula

Najstariji Saccharomyces boulardii u Hrvatskoj, garantira učinkovitost i kvalitetu, te deklariranu količinu probiotičkog kvasca- 5 milijardi CFU do kraja roka upotrebe. Namijenjen je djeci od drugog mjeseca života i odraslima. Jedini probiotički soj koji se može uzimati istovremeno s antibioticima. Neizostavan suputnik na vašim putovanjima te istovremeno uz antibiotsku terapiju.

10,55  (79,49 kn)

Na zalihi

Bulardi® kapsule sadrže probiotički kvasac Saccharomyces boulardii u dozi od 5 milijardi CFU u 1 kapsuli. Jedino probiotički kvasaca S.boulardii ima 10 puta veću površinu u odnosu na probiotičke bakterije. Na taj način za sebe veže veći broj patogena i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma! Bulardi® je kao probiotički kvasac prirodno otporan na sve antibiotike što ga čini savršenim u prevenciji antibiotskih dijareja. Jedini probiotički soj u svjetskim preporukama WGO i ESPGHAN. Prema novim smjernicama prva je preporuka kod akutnih dijareja izazvanih prije svega virusnim infekcijama, kod kroničnih dijareja, u prevenciji dijareja izazvanih primjenom antibiotika već od prvog dana terapije, kao i za sva ostala stanja u kojima je potrebna regulacija crijevne mikroflore. @-TECH pakiranje blistera u vrećici ispunjenu inertnim plinom garantira učinkovitost i kvalitetu, dodatnu zaštitu proizvoda, stabilnost soja i deklariranu dozu sve do isteka roka trajanja.

 

Akutna dijareja, antibiotska dijareja, ostali oblici kroničnih dijareja

Sastojci

Saccharomyces boulardii – 250 mg ili 5 milijardi CFU na kraju roka upotrebe

Način uporabe

Odrasli i djeca od 2 mjeseca života: 1-2 kapsula dnevno

Pakiranje

10 kapsula

Napomena: Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivim na neki od sastojaka proizvoda.
Osobe na terapiji antimikoticima ne trebaju koristiti Bulardi® zbog mogućeg izostanka djelovanja.

EAN: 8606106857153 SKU (C šifra): c021670 Kategorija:
Facebook
Telegram
Twitter
WhatsApp
Email
Skip to content