BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BiVits ACTIVA®Alfa lipoična kiselina 300

Akcija!

KADA TI TREBA SAVEZNIK PROTIV DIJABETESA
BiVits ACTIVA® Alfa lipoična-kiselina 300 osigurava optimalnu dozu alfa lipoične kiseline, jakog antioksidansa od ključnog značaja za zaštitu i smanjenje oštećenja živčanog sustava. Alfa-lipoična kiselina doprinosi boljoj regulaciji razine šećera u krvi i smanjenju rizika od razvoja komplikacija dijabetesa melitusa.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 24,00 
Snižena cijena: 18,00 

Na zalihi

EAN: 8606018606740 SKU (C šifra): c027262 Kategorije: , , , ,

BiVits ACTIVA® Alfa lipoična kiselina 300 je formula koja osigurava optimalnu dozu alfa-lipoične kiseline koja je antioksidans od ključnog značaja za zaštitu živčanog sustava i smanjenje simptoma oštećenja živčanih završetaka. Alfa-lipoična kiselina doprinosi boljoj regulaciji razine šećera u krvi i smanjenju rizika od razvoja komplikacija dijabetesa melitusa, kao i zaštiti srca i krvnih žila.

 

Oštećenja živaca različitog porijekla, dijabetes i dijabetesna polineuropatija, debljina i metabolički sindrom, bolesti srca i krvnih žila, antioksidativna zaštita stanica od starenja;

Sastojci

Alfa-lipoična kiselina – 300 mg;

Način uporabe

Odrasli: 2 kapsule dnevno

Pakiranje

60 tableta

Napomena:
Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece.
Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

 

Skip to content