BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Biorela Choco, Back to School paket

21,32 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Biorela Choco Back to School Promo pakiranje koje sadrži Biorela Choco Immuno Kids čokoladice i Biorela Choco Multi Kids čokoladice plus raspored sati i 32 naljepnice za bilježnice. Biorela Choco Back to School Promo pakiranje koje sadrži: – Biorela Choco Immuno Kids čokoladice, – Biorela Choco Multi Kids čokoladice, – raspored sati, – 32 naljepnice za bilježnice Biorela Choco Immuno Kids čokoladice Jedinstvena kombinacija beta-glukana, cinka, vitamina D i dobrih bakterija za snažan imunitet djece. – sadrži beta-glukan iz kvasca, vitamin D3 i cink u 100% preporučenoj dnevnoj dozi – potpora imunitetu djece za svaki dan – u sezonama kada je imunitet izložen izazovima – zaštita crijevne mikrobiote – ukusni prutić prave mliječne čokolade – za djecu nakon navršene treće godine Kada imunitet mališana zapne, u pomoć pristiže Biorela® Choco Immuno Kids u obliku ukusnih prutića prave mliječne čokolade. Biorela® Choco Immuno Kids sastoji se od vrhunske kulture provjerenog HOWARU® soja bifidobakterija te prirodnog, visoko pročišćenog beta-glukana iz kvasca, vitamina D3 i cinka u 100% preporučenoj dnevnoj dozi. Bakterijska kultura vrhunskog HOWARU® soja otporna je na uvjete proizvodnje i uvjete u probavnom sustavu. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece. Cink doprinosi održavanju normalnog vida, normalnih kostiju i normalnoj kognitivnoj funkciji te zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Spoj mliječne čokolade i dobrih* bakterija nije slučajan. Čokolada je idealna za održavanje stabilnosti bakterijskih kultura. Čokoladicu za imunitet rado će prihvatiti svako dijete, a idealnom kombinacijom dobrih* bakterija, beta-glukana, vitamina D3 i cinka, ono će biti zaštićeno u zimskom razdoblju te svaki dan tijekom cijele godine. Biorela® Choco Immuno Kids proizvedena je inovativnom Chocowise® tehnologijom koja nam omogućuje da osjetljive kulture mikroorganizama uklopimo u ukusnu čokoladu. Čokolada također odlično štiti žive kulture od utjecaja okoliša što doprinosi stabilnosti proizvoda, ali i preživljavanju dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Skip to content