BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bionike Procutase Cica-plus umirujući gel za obnovu kože

Bionike Procutase Cica-plus gel se koristi za umirenje oštećene kože.

12,60  (94,93 kn)

Na zalihi

Bionike Procutase Cica-plus gel se koristi za umirenje oštećene kože, osobito nakon različitih estetskih i kozmetičkih zahvata, primjene dermalnih filera, estetske korekcije očnih kapaka, nakon postupka mikropigmentacije obrva i usana, tretmana laserom, pilinga, dermoabrazije i liftinga, kao i na različitim površinskim oštećenjima kože. Uski otvor na tubi omogućuje precizno nanošenje izravno na kapke, rubove usana ili područje oko očiju i usana.

Kombinacija aktivnih sastojaka patentirana pod nazivom CicaSystem sadrži pantenol, hijaluronsku kiselinu i esktrakt biljke Centella asiatica. Pantenol štiti kožu, hrani i umiruje nadražaj. Hijaluronska kiselina potiče regeneraciju kožne barijere, smanjuje gubitak vode u površinskom sloju kože i osigurava dugotrajnu hidrataciju. Ekstrakt biljke Centella asiatica djeluje na zaštitu od formiranja ožiljaka (keloida) i umiruje, poboljšava regeneraciju epidermisa i ublažava bol. Ionizirana voda potiče procese zacjeljivanja i održava mikrookoliš oštećenog mjesta na koži čistim i dobro hidratiziranim.

Način uporabe

Nanijeti gel na oštećenu kožu i prema potrebi ponavljati nanošenje. Pogodan je za primjenu na području oko očiju, na kapcima, rubovima usana i obrva te na izrazito osjetljivim dijelovima lica.

Pakiranje

40 ml

Skip to content