BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bionike Defence Color Hidratantni tekući puder, SPF 15 boja 102

Tekući puder sadrži hijaluronsku kiselinu i prebiotik, a koži osigurava dobru zaštitu i hidratantni učinak koji traje 24 sata.

25,00 

EAN: 8029041176026 SKU (C šifra): c025777 Kategorije: , , ,

Ovaj tekući puder ima laganu teksturu koja savršeno ujednačava ten, ostavlja prirodan izgled, osigurava dobru hidrataciju i štiti kožu od štetnih učinaka sunčevog zračenja (SPF 15). Osobito je pogodan je za normalnu i suhu kožu. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom koja štiti površinski sloj kože od gubitka vode, a u dubljim slojeve kože poboljšava zadržavanje molekula vode. Obogaćen je prebiotikom koji održava mikrobiotu u dobrom balansu i pomaže u jačanju funkcije zaštitne barijere kože. Vitamin E ima antioksidativno djelovanje, štiti stanice kože od oštećenja te pruža blistav i zdrav izgled.

Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Tekući puder je dostupan u 4 nijanse:

101 – ivoire,

102 – creme,

103 – sable

i

104 – beige.

Uporaba: Prije upotrebe lagano protresti tubu. Nakon dnevne kreme i / ili podloge ravnomjerno nanijeti tekući puder na lice, koristeći spužvicu (blender) ili kist za pudere.

Pakiranje

30 ml

Skip to content