BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Biolevel Immunique Kids sticks vrećice a10

Omogućite svojem djetetu da uživa u njegovu okusu i zdravstvenim prednostima formule EpiCor®, ojačane posebnim oblikom vitamina C, cinka i vitamina D za prirodno jačanje imuniteta.

20,98 

Na zalihi

Immunique Kids posebno su dizajnirani kao bi ih djeca konzumirala što jednostavnije. Otopite jednu vrećicu dnevno u čaši vode ili druge tekućine i omogućite svojem djetetu da uživa u njegovu okusu i zdravstvenim prednostima formule EpiCor®, ojačane posebnim oblikom vitamina C, cinka i vitamina D za prirodno jačanje imuniteta.

Za djecu iznad 3 godine.

ЕpiCor® – ЕpiCor® je jedinstveni prirodni sastojak dobiven iz kvasca, poznat po jačanju imunološkog sustava putem različitih mehanizama. Podržava proizvodnju protutijela koja potiču obrambene mehanizme u izloženim predjelima kao što su oči, nos, usta i crijeva, a istovremeno aktivira prirodne stanice ubojice koje prepoznaju i uklanjaju zaražene stanice. ЕpiCor® poboljšava antioksidacijski kapacitet, regulira crijevne bakterije i na taj način poboljšava zdravlje probavnog sustava.

EpiCor® je prirodni suhi fermentat kvasca dobiven od vrste Saccharomyces cerevisiae, uzgojen u specifičnim anaerobnim uvjetima. Njegov složen sastav uključuje polisaharide, proteine, peptide, polifenole, vitamine, aminokiseline, antioksidanse i beta-glukane. Za razliku od kratkoročne imunološke podrške, EpiCor® uspostavlja snažan imunološki sustav pomoću nekoliko mehanizama:

– Prva linija obrane: poticanje proizvodnje sekretornog imunoglobulina A (sIgA) u slini, štiteći izložena tkiva.

– Druga linija obrane: povećanje aktivnosti prirodnih stanica ubojica u roku od 2 sata, prepoznavanje i uništavanje zaraženih stanica.

– Antioksidacijsko i protuupalno djelovanje: povećanje antioksidacijskog kapaciteta seruma i smanjenje upalne reakcije.

– Prebiotička aktivnost: regulacija mikrobne populacije crijeva, povećanje korisnih bakterija i poboljšava zdravlje probavnog sustava.

Nutra-C™ – Nutra-C™ je poseban oblik vitamina C obogaćenog metabolitom. Sadrži kalcijev i magnezijev askorbat te prirodni metabolit vitamina C – treonsku kiselinu. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, zaštiti stanica od oksidativnog stresa te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Nutra-C™, vitamin C obogaćen metabolitom, osigurava brzu apsorpciju, visoku bioraspoloživost i dobro iskorištavanje vitamina C. Uključuje kalcijev i magnezijev askorbat s treonskom kiselinom, potičući unos u stanice i povećavajući aktivnost vitamina C. Nije kiseo i pogodan je za želudac, a podudara se s antioksidacijskom snagom obične askorbinske kiseline.

Klinička ispitivanja potvrđuju superiornu apsorpciju i bioraspoloživost u usporedbi sa sintetskom askorbinskom kiselinom. Izravna antioksidacijska svojstva vitamina C štite stanice, poboljšavaju imunološke funkcije, pružajući ključnu obranu i podržavajući cjelokupno imunološko zdravlje.

Vitamin D – Vitamin D u IMMUNIQUEU dolazi u mikroinkapsuliranom obliku i obliku koji je topiv u vodi. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištavanju kalcija i fosfora.

Vitamin D3 regulira ekspresiju imunoloških stanica, pokazujući svoju vitalnu ulogu modulatora imunološke reakcije. Dok izlaganje sunčevoj svjetlosti i prehrana pridonose razinama vitamina D, njegov se dodatan unos preporučuje zbog uobičajenih nedostataka, osobito tijekom smanjena izlaganja suncu tijekom jeseni i zime.

Formula IMMUNIQUE nalazi se u mikroinkapsuliranom obliku koji se raspršuje u vodi kako bi se osigurala zaštita od svjetlosti i kiselina, čime se povećava učinkovitost ovog proizvoda.

Cink – Cink u formuli ovog proizvoda doprinosi normalnoj sintezi DNK, normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Cink je vitalni element, u tragovima ključan za različite stanične funkcije i imunološke medijatore. Služi kao kofaktor za enzime, igra ključnu ulogu u prijenosu signala, transkripciji i replikaciji.

Nedostatak cinka negativno utječe na imunološke funkcije, što može dovesti do smanjene otpornosti na infekcije.

Aktivni sastav: EpiCor®, Nutra-C™, vitamin D

Sadrži u dnevnoj dozi u 1 vrećici % PU*

EpiCor® 90 mg /

Vitamin C iz Nutra-C™ 20 mg 20%

Cink 4 mg 40%

Vitamin D 5 µg 100%

* PU – preporučeni unos za odrasle osobe

Uporaba: Otopiti 1 vrećicu dnevno u dovoljno vode ili soka, zatim popiti.

Pakiranje

10 vrećica

Skip to content