BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BEPANDERM – Krema za ublažavanje svrbeža

Krema za brzo smirivanje svrbeža i obnavljanje kožne barijere

8,22 

Na zalihi

Crvenilo, natečena koža i svrbež mogu biti posljedica različitih stanja, npr. suhe kože, atopijskog dermatitisa/ekcema, alergijske reakcije na koži i drugih vrsta nadražaja kože. Češanje uslijed jakog svrbeža kožu još više oštećuje. Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža je bijele boje, ne sadrži kortikosteroide, smiruje svrbež i obnavlja kožnu barijeru te tako pomaže pri cijeljenju kože i smanjuje potrebu za češanjem.

Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža koristi se za ublažavanje svrbeža i crvenila koji su posljedica sljedećih slučajeva nadražene kože:
– suha koža,
– atopijski dermatitis,
– ekcem,
– alergijske reakcije.

Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža jača kožnu barijeru pomoću lipidne lamelarne tehnologije. Na taj način jačaju vlastiti lipidni slojevi kože koji djeluju kao prirodna zaštita od nadražaja, što ublažava svrbež i crvenilo te pomaže obnovu kože.

20g

Bepanderm® kremu za ublažavanje svrbeža koristite prema potrebi. Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža ne sadrži kortikosteroide.

Kremu nemojte koristiti u slučaju poznate alergije na bilo koji sastojak. Ako dođe do alergijske reakcije, prestanite koristiti proizvod. Nemojte koristiti na ozlijeđenoj koži.

Bepanderm® krema za ublažavanje svrbeža može se koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Ako je koristite za vrijeme dojenja, prije svakoga sljedećeg dojenja obrišite sve ostatke kreme.

Sigurna je za uporabu kod dojenčadi, no u slučaju dugotrajnog korištenja ili primjene na većim površinama posavjetujte se sa svojim liječnikom. Ako primijetite bilo kakvu reakciju na koži, prestanite koristiti kremu i prema potrebi potražite liječničku pomoć. Kod prvih znakova infekcije potražite liječničku pomoć. Samo za vanjsku uporabu. Čuvajte izvan dohvata djece. Krema se ne smije koristiti nakon isteka roka valjanosti, navedenoga na pakiranju.

Ako se proizvod koristi kao što je preporučeno, do nuspojava ne bi trebalo doći. Kao i kod svih drugih dermatoloških proizvoda mogu se pojaviti pojedinačne lokalne reakcije na koži.

Skip to content