BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Avene SunsiMed zaštita od sunca

Medicinski proizvod za ciljanu zaštitu protiv štetnih učinaka sunca.

30,60 

Na zalihi

EAN: 3282770100778 SKU (C šifra): c006304 Kategorije: , , , ,

Medicinski proizvod klase I namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, kako bi se spriječio rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze.

Ne koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Ako dođe do alergijske reakcije obratite  se  liječniku. Izbjegnite svaki izravan dodir s očima kako bi se spriječilo nadraživanje (iritacija). U slučaju dodira s očima, odmah isprati s čistom vodom. Ako nadraženost oka ne prestane , potražiti pomoć liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja, stoga zatražite savjet liječnika. Nakon uporabe čvrsto zatvorite. Ne primjenjuje se na sluznicu. Ne primjenjuje se na oštećenu kožu. U slučaju istodobnog liječenja zatražiti savjet liječnika. Ne preporuča se primijeniti neki drugi proizvod u područje koje treba zaštiti jer to može umanjiti djelotvornost preventivne terapije. Ako primijetite bilo koji štetni učinak povezan s primjenom ovog proizvoda , obratite se liječniku.

Sastojci

avene thermal spring water (avene aqua). methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol [nano]. bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. diethylhexyl butamido triazone. butyl methoxydibenzoylmethane. benzoic acid. caprylyl glycol. tocopheryl glucoside. excipients.

Način uporabe

Primijeniti  ravnomjerno svako jutro na lice i tijekom dana na dijelove tijela izložene suncu.

Preporučene doze:

Lice: 2 potiska

Tjeme: 3 potiska

Vrat: 1 potisak

Dekolte: 1 potisak

Podlaktica: 1 do 2 potiska po podlaktici

Nadlanica: 1 potisak po šaci

Ponovno primijeniti u slučaju dužeg izlaganja suncu, jakog znojenja ili dodira s vodom. Smanjivanje doze može smanjiti razinu dobivene zaštite.

Pakiranje

 80 ml, tuba s pumpicom

Skip to content