BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Avene SunsiMed zaštita od sunca

Medicinski proizvod za ciljanu zaštitu protiv štetnih učinaka sunca.

30,60  (230,56 kn)

Na zalihi

Medicinski proizvod klase I namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, kako bi se spriječio rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze.

Ne koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Ako dođe do alergijske reakcije obratite  se  liječniku. Izbjegnite svaki izravan dodir s očima kako bi se spriječilo nadraživanje (iritacija). U slučaju dodira s očima, odmah isprati s čistom vodom. Ako nadraženost oka ne prestane , potražiti pomoć liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja, stoga zatražite savjet liječnika. Nakon uporabe čvrsto zatvorite. Ne primjenjuje se na sluznicu. Ne primjenjuje se na oštećenu kožu. U slučaju istodobnog liječenja zatražiti savjet liječnika. Ne preporuča se primijeniti neki drugi proizvod u područje koje treba zaštiti jer to može umanjiti djelotvornost preventivne terapije. Ako primijetite bilo koji štetni učinak povezan s primjenom ovog proizvoda , obratite se liječniku.

Sastojci

avene thermal spring water (avene aqua). methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol [nano]. bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. diethylhexyl butamido triazone. butyl methoxydibenzoylmethane. benzoic acid. caprylyl glycol. tocopheryl glucoside. excipients.

Način uporabe

Primijeniti  ravnomjerno svako jutro na lice i tijekom dana na dijelove tijela izložene suncu.

Preporučene doze:

Lice: 2 potiska

Tjeme: 3 potiska

Vrat: 1 potisak

Dekolte: 1 potisak

Podlaktica: 1 do 2 potiska po podlaktici

Nadlanica: 1 potisak po šaci

Ponovno primijeniti u slučaju dužeg izlaganja suncu, jakog znojenja ili dodira s vodom. Smanjivanje doze može smanjiti razinu dobivene zaštite.

Pakiranje

 80 ml, tuba s pumpicom

EAN: 3282770100778 SKU (C šifra): c006304 Kategorije: , , , ,
Skip to content