BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Avene Sun Kompaktni puder SPF 50 beige

Avène Kompaktni krem puder za zaštitu od sunca SPF 50 namijenjen zaštiti vrlo osjetljive i alergijama sklone kože lica te za prikrivanje nedavnih ožiljaka.

31,22  (235,23 kn)

Na zalihi

Avène Kompaktni krem puder za zaštitu od sunca SPF 50 namijenjen zaštiti vrlo osjetljive i alergijama sklone kože lica te za prikrivanje nedavnih ožiljaka. Osigurava kvalitetnu zaštitu od sunca, hipoalergenost, nekomedogenost i vrlo veliku vodootpornost (VRLO VODOOTPORAN – ova oznaka garantira duže zadržavanje na koži unatoč kupanju i znojenju). Bez parabena. Bez parfema.

 

Uporaba:
Nanijeti puder prije izlaganja suncu. Nakon čišćenja i dnevne kreme nanijeti Avène Kompaktni krem puder SPF 50 pomoću priložene spužvice na kožu i to suhom spužvicom za jače prekrivanje, a mokrom spužvicom navlaženom Avène termalnom vodom u raspršivaću za transparentnije prekirvanje. Puder nanositi nježnim tapkanjem bez trljanja. Završiti nanošenje kompaktnog krem pudera ujednačavanjem boje razmazujući od sredine lica prema rubovima. Oprati povremeno spužvicu sa vodom i sapunom . Ostaviti da se osuši na zraku.

EAN: 3282770100228 SKU (C šifra): c008654 Kategorije: , , , , ,
Skip to content