BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

ARKOVITAL® PURE ENERGY EXPERT

100% biljnog porijekla bez umjetnih sastojaka ili sintetskih vitamina.

Optimalna fomulacija za maksimalnu apsorpciju i iskoristivnost u organizmu.

18,66 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Zahvaljujući svojoj ekspertizi na polju fitoterapije, Laboratorij Arkopharma razvio je specijalnu kombinaciju 10 vitamina i 5 minerala s luteinom te polifenolima grožđa, posebno namijenjenih osobama s povećanim potrebama za hranjivim tvarima, ženama u menopauzi (50+) te svim starijim osobama, kao i sportašima. 100% biljna formulacija za optimalnu apsorpciju i iskoristivost.

Arkovital® Pure Energy EXPERT doprinosi očuvanju otpornosti imunološkog sustava (željezo, selen, cink) te jačanju svakodnevne vitalnosti (vitamini B2, B3, B5, B6, B9 i vitamin C). Posebno je formuliran za očuvanje čvrstoće kostiju (vitamin D, cink i magnezij) te kakvoća vida (vitamin B, cink te lutein). U sastavu se nalaze i polifenoli iz crvenog grožđa koji pomažu u prevenciji nastanka tumora(1) te povećavaju apsorpciju vitamina.

(1)2016 Aug 22. doi: 10.3390/nu8080515 PMCID: PMC4997428 PMID: 27556486 Natural Polyphenols for Prevention and Treatment of Cancer, Yue Zhou,1 Jie Zheng,1 Ya Li,1 Dong-Ping Xu,1 Sha Li,2 Yu-Ming Chen,1 and Hua-Bin Li1,3,*

Vitamini i minerali u Arkovital® Pure Energy EXPERT kapsulama su isključivo i u potpunosti biljnog porijekla.
Dobiveni su ekstrakcijom iz biljaka guave, amle (indijske kosmulje), limuna, lista karija, acerole, grožđa, meksičkog nevena i lišajeva.

Sastojci

  • Indijska kosmulja ili amla (lat. Phyllanthus emblica) – tradicionalno korištena u ajurvedskoj medicini, prirodni izvor vitamina C, vitamina B6 i kroma.
  • Acerola (lat. Malpighia emarginata) – poznata i kao “Barbados trešnja”, jedan je od najbogatijih izvora vitamina C na svijetu,  s čak do 30 puta većim koncentracijama vitamina C u usporedbi s agrumima.
  • Sveti Bosiljak (lat. Ocimum tenuiflorum) – biljka korištena već 3000 godina, često je korišten u religiozne svrhe, ali i u kulinarstvu. Sadrži vitamin C te djeluje protuupalno.
  • List karija (lat. Murraya koenigii) – tradicionalno korišten kao začin, biljka je cijenjena u Indiji i jugoistočnoj Aziji zbog svojeg oštrog i gorkastog okusa. Bogat je izvor vitamina E i C.
  • Limun (lat. Citrus limon) – porijeklom iz Kine i Indije, kultiviran je u Aziji već 2500 godina. Pun je hranjivih tvari: sadrži bioflavonoide, pektin, vitamine C, B1, B6 te mineral mangan.
  • Guava (lat. Psidium guajava) – biljka poznata još od doba Inka, vrlo je popularna u Južnoj Americi. Koristi se u prehrambene svrhe, a bogat je izvor brojnih vitamina i minerala.
  • Vinova loza (lat. Vitis vinifera) – druga najkultiviranija voćka u svijetu. Plod vinove loze – grožđe –  bogat je izvor polifenola.
  • Lišaj roda Askolihene (lat. Ascolichenes) – lišaj je jedinstven organizam nastao simbiozom algi i gljiva. Lišajevi su izuzetno osjetljivi na kakvoću zraka pa imaju ulogu bioindikatora. Nazivaju se i “pionirima vegetacije”. Korist im je višestruka: služe kao prirodna hrana sobovima, za dobivanje pigmenta, u industriji parfema, u medicini, a u Japanu se koriste i u prehrani.
  • Meksički neven (lat. Tagetes erecta) – bogat luteinom; jestivog je cvijeta koji se koristi u kulinarstvu.

Formulacija dobivena isključivo iz biljka kontroliranih i provjerenih od strane laboratorija Arkopharma kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i sigurnost.

Način uporabe

Namijenjen za upotrebu kod odraslih osoba.

Uzeti 2 kapsule dnevno s velikom čašom vode, poželjno ujutro.

Čuvati zaštićeno od svjetla, na suhom i hladnom mjestu.

Mjere opreza

Čuvati od dohvata male djece.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Pakiranje

60 kapsula

Skip to content