BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

ARKOROYAL® SIROP FORTIFIANT BIO

Arkoroyal® BIO Sirup za jačanje organizma djece predstavlja cjelovitu kombinaciju za promicanje vitalnosti djece, prvenstveno zahvaljujući 100% prirodnom vitaminu C dobivenom iz praha soka organske acerole.

17,39 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Njegova formula kombinira organsku acerolu s organskom matičnom mliječiorganskim propolisom i organskim medom. Idealno na početku i kod promjena godišnjih doba. Zajamčeno bez umjetnih bojila i umjetnih zaslađivača. Djeca iznad 3. godine obožavat će ovaj sirup s izvrsnim okusom jagode!

 

Arkoroyal® je prva matična mliječ koja je dobila oznaku odgovornog pčelarstva od strane uglednog neovisnog tijela. Ova certifikacija jamči da je matična mliječ:

 • vrhunske kvalitete,
 • iz okoliša bez onečišćenja koji se redovito pregledava radi kvalitete zraka, vode i tla u rasponu od 20 km² oko košnica ARKOPHARME,
 • 100 % od pčela hranjenih isključivo iz prirodnih ili organskih izvora.
 • Matična mliječ omogućuje matici 40 puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu produktivnosti. Matična mliječ sadrži vodu, šećere, proteine, lipide, minerale i vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA (10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) , peptid rojalizin te protein apalbumin-1 s imunostimulativnim djelovanjem.

  Acerola (Malpighia glabra) raste u šumama Srednje i Južne Amerike. Proizvodi crvene bobice koje nalikuju trešnjama. Acerola je jedan od najbogatijih izvora vitamina C u svijetu. Vitamin C pomaže u smanjenju umora te pomaže optimalnom radu imunološkog sustava.

  Propolis je poznat po tome što je bogat flavonoidima (obitelj polifenola). Antibakterijska aktivnost propolisa pomaže u održavanju košnice zdravom. Kao takav, propolis je poznat kao „prirodna zaštita” košnice.

  Med je složena tvar sastavljena od više od 180 elemenata. Uglavnom se sastoji od šećera, od kojih su najvažniji fruktoza (38 %) i glukoza (31 %), dva jednostavna šećera koja ne zahtijevaju probavljanje prije apsorpcije, a tijelo ih lako i izravno asimilira. Osim toga, postoji niz manjih sastojaka, uključujući fenolne kiseline i flavonoide, enzime glukoza-oksidazu i katalazu, askorbinsku kiselinu, karotenoide, organske kiseline, aminokiseline, proteine i α-tokoferol i više od 30 mineralnih elemenata (kalcij, natrij, magnezij, kalij, bakar, mangan, klor itd.).

Sastojci

Šećer iz šećerne trske (1) – Voda – Pšenični sirup (1) – Sredstvo za punjenje: maltodekstrin (1) – Med (1) – zgušnjivač: guma akacije (1) – Matična mliječ (1) – Sok bobica acerole u prahu (1) (Malpighia glabra L.) – Prirodni okus jagode – ekstrakt propolisa (1) – Regulator kiselosti: koncentrat limunova soka (1) (Citrus limon (L.) Burm. f.)

Način uporabe

Dodatak prehrani. Protresti prije upotrebe.

3 i više godina starosti: 2 čajne žličice dnevno (ukupno 10 ml), najbolje obje ujutro.

Ovaj proizvod možete koristiti više puta godišnje, osobito tijekom izmjene godišnjih doba.

Mjere opreza

 

 • Zbog povećanog rizika preosjetljivosti na pčelinje proizvode kod male djece, ovaj se proizvod  ne preporučuje djeci mlađoj od 3 godine.

Alergije

 • Ovaj se proizvod ne preporučuje osobama koje imaju ili su imale reakcije ili alergije na pčelinje proizvode.

Uobičajene preporuke

 • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
 • Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.
 • Obzirom na dnevnu koncentraciju matične mliječi od 250 mg, što nije maksimalna dnevna koncentracija, Arkoroyal BIO Sirup se može koristiti bez prekida tj. pauze u korištenju.

Pakiranje

140 ml

Skip to content