BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Amantilla relax kapi

Amantilla Relax kapi su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt korijena valerijane ili odoljena, koji se od davnina koristi kao prirodno sredstvo za ublažavanje stresa i koji doprinosi opuštanju i održavanju normalnog sna.

19,90 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

‘Amantilla Relax kapi sadrže ekstrakt korijena valerijane (odoljen), biljke koja je sinonim za prirodno sredstvo koje doprinosi opuštanju i održavanju normalnog sna. Djeluje brzo i dozu treba odrediti individualno. Preporučuje se o primjeni savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom i pratiti učinke.

30 ml

Filtrirana mineralna voda, etanol, ekstrakt korijena odoljena (Valeriana officinalis).

KAKO KORISTITI AMANTILLA RELAX KAPI?
Amantilla Relax kapi uzimaju se na usta, u obliku otopine u vodi. Prije upotrebe protresti bočicu. U čašu dodati 15 kapi i 120 ml vode. Pričekati jednu minutu, a nakon toga popiti. Za što bolje djelovanje najbolje je koristiti 15 minuta prije spavanja. Djeluje brzo i dozu treba odrediti individualno. Preporučena dnevna doza iznosi 15 kapi. Preporučuje se o primjeni savjetovati s liječnikom ili ljekarnikom i pratiti učinke.
KADA KORISTITI AMANTILLA RELAX KAPI I KOLIKO DUGO?
Amantilla Relax kapi mogu se koristiti po potrebi.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina starosti.
Trudnoća i dojenje: ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA
Ne preporučuje se istodobno uzimanje s lijekovima istog djelovanja.

Skip to content