BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Aboca Grintuss sirup za odrasle

za tretman svih vrsta kašlja: PRODUKTIVOG, SUHOG, AKUTOG I DUGOTRAJOG.

14,07 

Na zalihi

Učinkovito i potpuno rješenje , 100% prirodno, za tretman svih vrsta kašlja: PRODUKTIVNOG, SUHOG, AKUTNOG I DUGOTRAJNOG. Medicinski proizvod klase IIa.

Djeluje na suhi kašalj sprječavanjem iritacije sluznice i na produktivni kašalj pospješujući hidrataciju i iskašljavanje sluzi. Smiruje iritaciju i grebanje u grlu te štiti sluznicu.

Regulira kašalj bez da ga potiskuje te time ispunjava važnu ulogu koju ima u zaštiti gornjih dišnih puteva.

SASTAV: Djelatne tvari: med*; molekularni kompleks smola, polisaharida i flavonoida iz grindelije*, trpuca* i smilja* (Poliresin®).

Sadržaj polisaharida (molekularna masa >20.000 daltona) ≥ 20%

Ostali sastojci: šećer iz šećerne trske*; voda; eterična ulja: eukaliptusa, zvjezdanog anisa i limuna; prirodna aroma limuna; arapska guma; ksantan guma.

*Sastojak dobiven iz ekološkog, poljoprivrednog uzgoja

Veličina: 128 grama

INDIKACIJE: Namijenjen je liječenju kašlja, kako suhog tako i produktivnog, za odrasle i adolescente starije od 12 godina. UPOZORENJE: Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više proizvoda. Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izvorne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

128 GRAMA

Uporaba: Preporuča se uzimanje 10 ml (dvije dozirane žličice) dva do četiri puta dnevno, uzimajući zadnju dozu prije spavanja. Potresti prije upotrebe. Nakon prvog otvaranja upotrijebiti proizvod u roku od tri mjeseca.

Skip to content