BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

SKINTEGRA GIFT SET

Ove blagdane otkrij must-have poklon set za sve ljubitelje Skintegra bestellera!

U preslatkoj kutijici skrivaju se dva idealna proizvoda za sve tipove kože. Umirujuća krema i hidratantna maska pružaju savršenu kombinaciju za opuštajuću njegu kože tijekom blagdana.

Naš hidratantni dvojac savršeno će se uklopiti u svaku skincare rutinu, a oduševljenje poklonom je zagarantirano!

34,00 

Na zalihi

SKU (C šifra): c027395 Kategorije: , , ,

1.CICA CERA 50 ml: Krema na bazi blagotvornih ceramida i CICA kompleksa formulirana je za kožu koja je u disbalansu. Osim toga, obogaćena je koloidnom zobi, pantenolom i sastojcima koji imaju prebiotičko djelovanje kako bi sačuvala kožu od isušenosti i iritacije. Sastojci koji djeluju zaštitno prema koži, čine je otpornom što smanjuje reaktivnost kože i čuvaju njezinu vlagu su ceramidi, CICA kompleks (Centella asiatica , madekasozid, madekasična kiselina, azijatična kiselina).

2.HYPERDEW 50 ml: Ova hidratantna maska obogaćena je otopinom 5% derivata azelaične kiseline i sadrži probiotičke fermente, NMF kao i ekstrakte spiruline i morskih algi. Savršena je za sve koji traže višenamjenski proizvod s dugotrajnim učinkom. Osim hidratacije, ova maska udjenačava ten, korigira nepravilnosti te preventivno djeluje protiv preuranjenog starenja.

Dva proizvoda koji će se uklopiti u svaku rutinu.

Skip to content