BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Femmenessence MacaHarmony

Femmenessence MacaHarmony kapsule su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt biljke Maca (Lepidium meyenii) koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Namijenjene su ženama u reproduktivnoj dobi. Pakiranje je dostatno za 2 mjeseca.

39,79 

Na zalihi

ŠTO SU FEMMENESSENCE MACAHARMONY KAPSULE I ZA ŠTO SE KORISTE?
Femmenessence MacaHarmony kapsule su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt korijena biljke Maca (Lepidium meyenii) koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava. Maca je nutritivno vrlo bogata biljka i svrstava se među najzdravije namirnice. Korijen make sadrži bjelančevine, masne kiseline, fruktozu, vlakna, škrob, tanin, vitamine (B1, B2, B12 i C) i minerale (natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij). Maka sadrži i četiri jedinstvena alkaloida (macain 1, 2, 3 i 4) koji nisu pronađeni niti u jednoj drugoj biljci, a pomažu u iskorištavanju svih nutrijenata iz make. Maca se redovito koristi u tradicionalnoj medicini. Uzgaja se isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od preko 3000 metara u vrlo oštrim klimatskim uvjetima. Maca postaje sve popularnija zbog svog doprinosa regulaciji hormonske aktivnosti, tako da se zbog povećane potražnje, u Peruu svake godine nalazi sve više površina pod ovom biljkom. Njezina sposobnost prepoznavanja potreba svakog pojedinog organizma priskrbila joj je nadimak pametna biljka.

120 kapsula

Ekstrakt korijena make (Lepidium peruvianum), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 2 kapsule, ekstrakt korijena make 1000 mg.

KAKO KORISTITI FEMMENESSENCE MACAHARMONY KAPSULE?
Uzeti 1 kapsulu dva puta dnevno (prije doručka i rano poslijepodne) s čašom vode, ne uz obrok.

KADA KORISTITI FEMMENESSENCE MACAHARMONY KAPSULE I KOLIKO DUGO?
Koristiti po potrebi. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujete s liječnikom.
Napomena: čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani i zdravom načinu života. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Skip to content